Blog

Évindító gondolatok...

2016. január 4. - Szerző: Szomatodráma

... avagy a újévben sem vagyunk egyedül!

2016. január 4-e reggel. Legtöbbünknek az első munkanap idén, vagy az első nap az iskolában a téli szünet után. Indul az újév, s mi visszavonhatatlanul visszakeveredünk a hétköznapokba. Van-e újévi fogadalmunk? Ígértünk-e meg magunknak valamit tavaly év végén, vagy az újév hajnalán, az új élet lehetőségétől mámorosan? Ha igen, akkor ez a nap egy remek lehetőség, hogy valóban el is kezdjük. Az év első munkanapján, hétfőn. Talán ilyenkor a legnehezebb. Elmúltak az ünnepek, ellobbant a csillagszóró, kialudtak a karácsonyi gyertyák. Az utolsó pohár pezsgő is elfogyott, s ma hajnalban zötykölődve indultunk útnak ama bizonyos új élet felé.

Nem vagyunk egyedül! Bár hideg és szürke a január, s messze még a reményt adó tavasz, nem kell csüggednünk. Testünk mindig velünk van! Leghűségesebb társunk ma reggel is együtt ébredt velünk, elkísért a munkába vagy az iskolába, s az év mind a 366 napján velünk is marad. Mert az idei bizony szökőév lesz! Eggyel több alkalom arra, hogy időt tölthessünk ezen a Földön, ebben a testben. És ott vannak a szeretteink! A barátaink! Embertársaink! És itt van a Szomatodráma Közösség! Idén is szívesen látunk, szívesen kísérünk utadon, legyen az bármilyen, vezessen is bármerre. Kérlek, engedd meg, hogy figyelmedbe ajánljuk új programjainkat, amelyekkel akár újévi fogadalmaid, a vágyott új életminőség eléréseben is támogatni tudunk Téged!

Ha netán úgy döntöttél, hogy le szeretnél szokni a dohányzásról, vagy foglalkoztat az, vajon miért is dohányzol valójában, esetleg túl vagy néhány leszoktató programon is - akkor szeretettel ajánljuk figyelmedbe Gyógyító Játékok Dohányzóknak elnevezésű tematikus délutánunkat január 13-án 16 órától kezdődően.

Amennyiben a testsúlyoddal vagy a testképeddel vagy elégedetlen, s testedhez való viszonyodon szeretnél változtatni, úgy a Gyógyító Játékok Súlyproblémákra tematikus délutánunkat ajánljuk figyelmedbe január 21-án 16 órától kezdődően. E csoportban legfőbb célunk, hogy testünkre hangolódjunk, és a lehető legjobban bánjunk vele - függetlenül attól, mit mutat a mérleg, vagy mi a média által közvetített "ideál".

Lehet, hogy nőként az érzed, speciális törődésre, odafigyelésre és a lehető legbiztonságosabb közegre van szükséged ahhoz, hogy meg tudj nyílni. Ebben az esetben szeretettel várunk Gyógyító Játékok Nőknek nevű tematikus gyógyító napunkra, ahol védett, biztonságos, kizárólag női résztvevőkből és női Szomatodráma Csoportvezetőkból álló csoportban kerülhetsz kapcsolatba önmagaddal, nőségeddel, az ehhez kapcsolódó témáiddal. Találkozunk január 27-én 10 órakor!

Ha pedig mélyreható, transzformáló, a gyökereig ható változást szeretnél, úgy szeretettel várunk Téli Gyógyító Elvonulás programunkon, melynek során 3 intenzív napot töltünk együtt csodálatos környezetben, önmagunkra, egymásra, testünkre és témáinkra hangolódva.

Idén is szeretettel várunk rendezvényeinken, s örömmel látunk minden programunkon. Szeretetteljes, örömökben gazdag, egészségséggel megáldott újévet kívánunk Neked!

A Szomatodráma Központ Munkatársai