Súgó

Kedves Látogatónk!

Szeretettel köszöntünk a Szomatodráma honlapján! Weblapunk folyamatosan bővül, újabb és újabb szolgáltatások válnak elérhetővé. Készítettünk egy rövid összefoglalót számodra, hogyan tudod a lehető legegyszerűbben használni a felületet.

Fontos, hogy mielőtt bármilyen kiválasztott programunkra jelentkeznél, regisztrálnod szükséges. Ezt a fület a jobb felső sarokban találod meg, vagy erre a linkre kattintva is ide navigál az oldal:

http://szomatodrama.hu/regisztracio

Ha ezt kitöltötted, akkor a program küld egy megerősítő e-mailt az általad megadott címre, amelyben benne lesz többek között a jelszavad is. Ezért is fontos, hogy élő, általad használt e-mail címet adj meg a regisztráció során. Kérjük, hogy ha ez az e-mail nem érkezik meg, akkor nézd meg a spam mappát (előfordulhat, hogy a levelező rendszered oda helyezi a levelünket). Ha itt sem találod, akkor kérünk, ellenőrizd az e-mail címet, amelyet beírtál. Ha megérkezett a levél a postafiókodba, akkor kérünk, hogy őrizd meg, hogy a későbbiekben is emlékezz a jelszavadra. Ha valamilyen okból kifolyólag mégis elfelejtenéd a jelszavad az idők folyamán, akkor a Bejelentkezés fülre kattintva a jobb felső sarokban, a jelszó emlékeztető gomb megnyomásával kérhetsz új jelszót magadnak. A program az új jelszót az e-mail címedre küldi el, melyet sikeres belépés után változtass meg.

Sikeres regisztráció után tudsz jelentkezni az általad kiválasztott programra. Jó hír, hogy a továbbiakban nem kell újra és újra minden adatodat megadnod, hanem, ha bármikor újabb programra jelentkezel, elég lesz belépned az oldalra, s máris jelentkezhetsz a választott programra. Amikor belépsz a saját fiókodba, akkor látni fogod azokat a programokat, amelyekre jelentkeztél. Fontos, hogy körülbelül a 2015 augusztus hónap utáni programokat látod majd feltüntetve, ennél korábbiak nem kerültek beemelésre az automatikus rendszerünkbe. A jövőbeni programoknál azt is figyelemmel tudod kísérni, mely programok díját fizetted már be számunkra. A számlázási adataidat is eltárolja a rendszer, így a pénzügyeidet is a korábbinál egyszerűbben intézheted. Ha a számlával kapcsolatban bármilyen kérdésed van, úgy kérlek, keresd fel kolléganőnket, Tóth Mírát, aki szívesen áll rendelkezésedre ( ).

KÉRÜNK, hogy amennyiben mégsem tudnál részt venni egy programon, amelyre jelentkeztél, a honlapon keresztül jelentkezz le róla, hogy így át tudjuk adni a helyed valaki másnak.

Fontos, hogy ha olyan eszközről intézed a belépést vagy a regisztrációt, amelyhez nemcsak te, hanem mások is hozzáférnek (pl. munkahelyi számítógép, internet kávézó), akkor adataid biztonsága érdekében, a műveletek elvégzése után ne felejts el kilépni a honlapról.

Ha bármilyen kérdésed felmerül, keress bátran! Oláh Kata: