Szakember

Sándorné Boda Emese
Ajánljuk Neked

Sándorné Boda Emese

+36309793956

A SzomatoDrámával 2012-ben találkoztam és akkor még nem sejtettem, hogy mennyi ajándékot tartogat számomra ez a módszer.

A sok-sok játékvezetői tapasztalat, valamint saját élményeim után bátran mondom, hogy az ajándékok Neked is elérhetők.

Hiszem és tudom, hogy meg lehet tanulni testünk és lelkünk alapvető egységének tiszteletét, aminek pozitív következményei - az említett az ajándékok - nem maradnak el.

Kislánykoromtól foglalkoztat test és lélek kapcsolata. Amikor az élők sorából távozott valaki én féltem és nagyikám azt mondta ilyenkor “…ő már kilehelte a lelkét…ha akarna se tudna bántani téged…”.

A test és lélek alapvető egysége így evidencia volt már korai éveimben mégis volt ebben valami megfoghatatlan, misztikus rejtélyes és félelmetes.

Ebből az absztrakt viszonyrendszerből a SzomatoDráma játékokkal különleges élményeket kaptam. Megmutatták a testem és pszichém közötti valódi kapcsolat lényegét, ami egyáltalán nem hasonlított a fejemben lévő evidens tudásra.

Valahányszor játszom, vagy épp játékot vezetek, mindig katartikus élmény, hogy mennyire látható, hallható és plasztikus lesz mindaz, amit a testünk hordoz. Megmutatja a lelkünkben zajló folyamatokat és azok hátterében meghúzódó fontos kapcsolataink rendszerét.

A SzomatoDráma játékokban kendőzetlenül mutatkozik meg belső világunk hologramja és a megjelenő sűrített élmény szinte mindig meglepő, olykor fájdalmas, mégis felszabadító felismerésekhez vezet. Vagyis a testünk hozzá segít olyan felismerésekhez, amelyek kisimíthatják a lelkünk gubancát.

Pszichológusként hivatásom az emberekkel való foglalkozás, bár korábbi munkáimban is nagy érdeklődéssel figyeltem az emberi kapcsolatok világát. Élettapasztalatom, sikereim, kudarcaim és önismeretem segíti leginkább, hogy a hozzám fordulóknak hasznára legyek. Ha szükségét érzem, támaszkodhatom a különböző terápiás módszerekben szerzett tudásomra (KIP, Hipnoterápia, Kapcsolatdinamika, Séma terápia, Párkapcsolati coaching).

Szépen összeférnek,összefésülődnek ezek a tanulmányok és tapasztalatok egy integratív szemléletben amikor találkozunk.

Szeretem az embereket és a csodálatos lelki világuk érdekel.

Keress fel bátran:

-ha fájdalom, betegség gyötör és a tüneteid mögött megnéznéd lelked zajlását

-ha problémás a párkapcsolatod, vagy ha nincs párkapcsolatod és szeretnél

-ha napjaidban túl sok a stressz, a feszültség és /vagy túl sok a szorongásod

-ha megy az életed, de valami hiányérzeted van, esetleg üresnek érzed magad

-ha munkahelyi vagy családi kapcsolataid okoznak nehézséget, lelki fájdalmat

Hiszem, hogy az önmagunkkal kialakított őszinte kapcsolat, katalizátora a testi-lelki problémák gyógyulásának.

Szeretettel és minőségi figyelemmel várlak!

Konzultáció időtartalma: kb. 100 perc

Díja: 35.000 Ft

Helyszín: Miskolc és Budapest 5. kerület, illetve online

Átlagos várakozási idő: kb. 2 hét