Szakember

Oláh Kata

Budapest

+36305840529

"Lassan már mindene lesz a ma emberének, csak embere nincs, akihez szóljon, aki megszólítsa, akit felkereshetne, aki meghallgatná. Éppen csak meghallgatná."(Gyökössy Endre)

Szenvedélyesen érdekel a test és a psziché kapcsolata, a gyógyuláshoz vezető utak, melyek - úgy hiszem - önmagunkhoz vezető utak is egyben. Foglalkoztat, hogyan lehetünk boldogabbak, egészségesebbek, mit tehetünk önmagunkért, és hogyan élhetünk harmóniában szűkebb és tágabb környezetünkkel. Jelenleg végzős pszichológia MA hallgató vagyok klinikai és egészségpszichológia szakirányon, hogy elmélyítsem a tudásom abban, ami igazán érdekel. Korábban többféle módszerben képződtem, melyek közül eddig a szomatodráma tette rám a legnagyobb hatást. Az évek során úgy tapasztaltam, ez a módszer hatékony és teljességgel testre szabható, akár csoportban, akár egyéniben játszunk. Abban a különös szerencsében is részem lehet, hogy 2016 óta aktívan részt veszek a szomatodráma oktatásában, továbbadásában Pataki Bea kolléganőmmel, így még inkább lehetőségem nyílik elmélyülni e módszerben.

Az egyéni konzultáció során nem csupán beszélgetünk, hanem a szomatodráma akcióorientált módszertanát használva saját testünkről alkotott elképzeléseinket vagy kapcsolati rendszerünket kivetítjük a térbe, különféle módokon megjelenítjük. Ezáltal nyílik lehetőség ezek mélyebb megismerésére és kreatív átalakítására. A konzultáció során gyakran olyan elzárt, sokszor fájdalmas érzésekkel találkozunk, melyek irányítják életünket, akár tudunk róla, akár nem, és testi tünetek, betegségek, kapcsolati, életvezetési nehézségek formájában "kísértenek" bennünket. Újra és újra lenyűgöz, ahogyan elkezdjük felfejteni tüneteink, betegségeink mélyebb jelentését, és rádöbbenünk, hogy mindaz, ami a testükben zajlik, hozzánk és rólunk szól, erőteljes párhuzamokat mutatva személyes kapcsolati rendszerünkkel. Csodálattal figyelem, ahogy kibomlik egy-egy történet, élethelyzet, és végül rátalálunk belső személyes erőforrásainkra, melyek az öngyógyítást segítik elő.

Nálam mindig Te határozod meg, hány alkalommal, milyen gyakran szeretnél jönni. Az évek során úgy tapasztaltam, a valódi változáshoz több találkozás is szükséges lehet. Az egyes alkalmak során mindent megteszünk, hogy azzal foglalkozzunk, ami lényeges és előrevivő, elősegítve ezzel az öngyógyító folyamatok kibontakoztatását és a kiegyensúlyozottabb életvezetés kialakítását.

A konzultáció időtartama: 120-150 perc

Díja: 16.000 forint

Átlagos várakozási idő: 2-3 hét

Helyszín: Budapest, XV. kerület