Szakember

Ladó Aranka

Budapest

+36205393059

www.pszichodramamost.hu

Ép testben ép lélek. – De fordítva is igaz: ép lélekkel ép a test. Köztük a kapcsolat már régóta ismert.

Tedd meg az első lépést, gyerejátszani, hogy megértsd mit üzen a tested és mit kíván a lelked!

A szomatodráma játék segítségével egyszerűen és gyorsan megelevenedik mindaz, ami foglalkoztat. Három-négy játékostárs segítségével megjelenítheted testi tüneteidet, bánatodat, örömeidet és szóba állhatsz, kapcsolatba léphetsz velük. Így lehetsz saját magad terapeutája, aki megláthat összefüggéseket, továbbá helyrehozhatsz vagy kipróbálhatsz bármit, amit eddig még nem tettél meg.

Ha megajándékozol bizalmaddal és eljössz hozzám, a tempót te határozod meg, én pedig tapintatosan kísérlek, támogatlak ebben a folyamatban. A 45-90 perces játék során megelevenedhetnek múltbéli események és vágyott állapotok, kívánt élethelyzetek is. Arra bíztatlak, hogy tegyél egy próbát és játsszunk együtt!

Ha egyéni konzultáció keretein belül szeretnél erre a kalandra vállalkozni, arra is van lehetőség. Ez általában 90-120 percig tart.

Mentálhigiénés szakember vagyok, elfogadó attitűddel állok a hozzám fordulók mellett, művészeti terapeutaként tapasztalom, ahogy belső világok elevenednek meg, majd láthatóvá, formálhatóvá válnak, valamint pszichodráma vezetőként az új kapcsolódások és eddig el nem hangzott párbeszédek sorsfordító pillanatainak vagyok szemtanúja.

A szomatodrámában az a csodálatos, hogy egyszerre tapasztalom meg mindezt. Lassan négy éve, hogy először találkoztam ezzel a módszerrel és azóta is lenyűgöz. Ismerős szereplők, helyzetek között találunk rá új lehetőségekre, ami eddig is ott volt, csak mintha a megvilágítás változna meg, változik a fókusz és a viszonyulás is.

Így ami eddig zárt ajtónak tűnt, kiderül, hogy nyitható, vagy épp ellenkezőleg, rájövünk ideje bezárni valamelyiket.

Miért pont engem válassz? Buda Lászlótól erről a honlapról idézek:"Szomatodráma Szakember" oklevéllel rendelkezők névsora: Az alábbi névsorban azok a szakembereink szerepelnek, akik sikeresen elvégezték a Szomatodráma Központ által szervezett 160 órás játékvezető és 240 órás szakember képző tanfolyamot.Ők rendelkeznek a legtöbb szomatodrámás tapasztalattal. Az évek során felhalmozott tudásukkal és saját példájukkal a hozzájuk fordulók gyógyulása mellett a módszer tanítását, továbbadását is segítik.”

Itt négy kollégámmal együtt szerepelek.

Ha van kedved játszva közelebb kerülni Önmagadhoz vagy bármilyen kérdésed van, hívj, jelezz bátran!

Ha rólam szeretnél többet tudni, a www.pszichodramamost.hu weboldalt keresd fel!

Várom a találkozást és a közös játékot!