Szakember

Balogh Erzsébet
Ajánljuk Neked

Balogh Erzsébet

Cegléd

+3606202066073

Világéletemben csak akkor tudtam bármit is csinálni, ha abban teljességgel benne tudtam lenni. Szívvel-lélekkel. Így választottam hivatást, és 20 éven át voltam lelkes tanító és drámapedagógus. Közben nagyon is foglalkoztatott az, hogy ki is vagyok Én valójában, és így kerültem az önismeret útján kapcsolatba a kineziológiával. Elbűvölt, bevonzott ez a módszer hitelessége, hatékonysága, egyre több kaput nyitott meg számomra. Ez indított meg a terápiás munka felé. Hosszú évek után búcsút mondtam a pedagógus hivatásomnak, kineziológus és családállító lettem. De szoros kapcsolatban maradtam a gyerekekkel, ma is sokan járnak hozzám egyéni terápiára, és mint drámapedagógus, rendszeresen indítok gyerekcsoportokat is.

Az új dolgok iránti végtelen kíváncsiságom vezetett el a szomatodrámához is, és ez hozta el életembe a legnagyobb változást. A sok módszer mellett, amit már eddig is megismertem, a szomatodráma adta meg azt a a teljességet, amire mindig is vágytam – Magamban és a munkámban is.

Mit jelent ez a teljesség számomra?

Magas szakmai színvonal, átitatva végtelen szeretettel, figyelemmel, odaadással, jelenlévő megtartó erővel és tiszteletteljes alázattal.

Ez az Én hitvallásom és személyes hangom a terápiás munkában, amelyet gyerekekkel és felnőttekkel, egyéni és csoportmunkában egyaránt szívesen végzek.

Ha megtisztelsz bizalmaddal, szívesen kísérlek a folyamatodban, várlak szeretettel!!

„ Amúltban senki nem tud változtatni. A múlt megtörtént. Vége. Kész. A jövő megfoghatatlan, de a jó hír az, hogy a múlt nem határozza meg a jövőt. Bármit is tettéla múltban, elhatározás kérdése, hogy azt ismétled-e.” /Feldmár András/