Szakember

Bujtás Ágnes
Ajánljuk Neked

Bujtás Ágnes

Budapest

+36 30 475 9373

Mottóm: „Minden madár jól tudja, hogyan röpüljön. Nincsen szabály, csak az az igazi, ami a szívből jön.” /Sülyi Péter-Mericske Zoltán: Csúzli-dal/

Erre a találkozásra hívlak Téged!

Segítő hivatásomban elsősorban – csakúgy, mint az életem más területén is – életigenlő emberként, nyitott szívvel vagyok jelen.

Emberként, aki számára a szeretet, bizalom, nyitottság, őszinteség, megbízhatóság, a minőségi figyelem, empátia, hitelesség, egymás kölcsönös tiszteletben tartása, valamint az elhivatottság, lelkesedés, szakmaiság, felelősségvállalás és az elkötelezettség meghatározó értékeket jelentenek.

Hiszem, hogyha ezen értékek mentén találkozásainkat áthatja az emberség, elfogadás, természetesség, barátságosság, egyenrangúság nyílt, inspiráló, támogató légköre, akkor őszintén tudsz találkozni csodálatos belső világoddal.

Az egyéni konzultációkon és a csoportos alkalmakon nyitott szívvel, minőségi figyelemmel vagyok jelen.

Tapintatos, elfogadó és motiváló jelenlétemmel a szomatodrámában - szükség esetén más módszerspecifikus képzéseken - szerzett tapasztalataim által mindent tőlem telhetőt megteszek azért, hogy kapcsolatba kerülhess valódi vágyaiddal, szükségleteiddel, impulzusaiddal, releváns érzéseiddel, azaz érdemi felismerésekhez juss saját működéseddel kapcsolatban. Ha szeretnéd, szelíden motivállak, hogy cselevően átrendezd belső világod egy-egy területét és lépéseket tegyél érzelmi és kapcsolati világod harmonizálása felé, megtaláld a saját válaszaidat.

Önismereti és szakmai utamon a szomatodráma egy különleges állomás, egy igazi kincsestár, egy olyan organikus szemlélet, amellyel azonosulni tudok.

Sokszor megtapasztaltam, hogy milyen hatékonyan segít ez az önismereti-öngyógyító módszer a maga természetes, egyszerű, játékos, érzelemgazdag mivoltával saját testi-lelki önelfogadásomban és önszeretetem átélésében.

Támogat ma is a magammal kialakított őszinte kapcsolatomban, testi-lelki-kapcsolati világom harmonizálásában. Olyan, mint egy jó barát, akihez örömömben és bánatomban egyaránt fordulhatok, akiben bízhatom, mert hitelesen és szeretettelien segít abban, hogy találkozzam belső valóságommal.

Szeretem, hogy a módszer tapintatosan és szelíden tárja fel lelki világunk mélységeit, épp annyit mutatva meg, amennyit készek vagyunk befogadni.

Ha úgy érzed, hogy szeretnél kapcsolatba kerülni mindazzal, a szívedből jön, vagy ebbe az irányba lépéseket tenni, örömmel elkísérlek.

Szeretettel várom, hogy személyesen találkozzunk!