Szakember

Bujtás Ágnes
Ajánljuk Neked

Bujtás Ágnes

Budapest

+36304759373

Köszöntelek kedves Érdeklődő!

Talán most érkezett el az a pillanat az életedben, hogy igényed támadt a belső megújulásra vagy arra, hogy bensőségesebb, szeretetteljesebb, elfogadóbb kapcsolatba kerülj önmagaddal.

Lehet, hogy úgy érzed, belső világodban vannak olyan nehézségek, amelyek hívják a figyelmedet, várják, hogy őszintén szembe nézz velük, túljuss rajtuk vagy békét köss velük, hogy összekapcsolódhass belső erőforrásaiddal, teret adhass önmagadban az újnak, a frissnek, a tiszta, szabad belső lelki állapotnak.

Előfordulhat, hogy testi tüneted, betegséged jelzi számodra, itt az idő felvenni vele a kapcsolatot, meghallani üzenetét, azzal foglalkozni, hogy hogyan szól rólad, érzelmi- és kapcsolati mintázataidról, élethelyzeti konfliktusaidról. Talán igényed van arra, hogy átéld, megérezd és megértsd, mit akar tanítani neked, hogyan szolgálja a javadat és újulhatsz meg általa.

Meglehet, hogy elérkezettnek érzed az időt önmagaddal való kapcsolatod elmélyüléséhez, érdemben és aktívan szeretnél mindazzal foglalkozni belső világodban, ami most foglalkoztat, mélyen érint, ami fáj, gátol, akadályoz, hogy továbbléphess egy örömtelibb, harmonikusabb élet felé.

Ha úgy érzed, a fentiek megszólítottak, várlak szeretettel havonta megrendezésre kerülő kiscsoportos (4-6 résztvevő) szomatodráma napokra, ahol egymás segítségével olyan ráhangoló gyakorlatokkal töltjük a nap első óráját, melyek közelebb visznek minket testünkhöz-lelkünkhöz és egymáshoz. Ezt követően saját játékodban, a szomatodráma cselekvés-orientált módszerének és társaid segítségével megelevenítjük, kivetítjük a térbe testedről alkotott elképzeléseidet vagy kapcsolati rendszeredet. Felveheted a kapcsolatot velük, így lehetőséged nyílik ezek mélyebb megismerésére, általuk érzések, élmények, emlékek átélésére, és a velük való bátor, szabad kísérletezés során, kreatív átalakításukra. A játék védett terében olyan érzelmi-,kapcsolati mintázatokat, életvezetési nehézségeket, élethelyzeti konfliktusokat ismerhetsz- és oldhatsz fel, élményeket és emlékeket engedhetsz útjukra, amelyek már nem szolgálnak Téged. Ezen lényegi élményekkel gazdagodva teret teremthetsz új nézőpontoknak, a belső megújulásnak, az öngyógyító folyamatoknak, az egészségesebb, harmonikusabb életnek.

Bizalommal teli, biztonságos, elfogadó, ítéletmentes, szeretetteli jelenlétünkkel és minőségi figyelmünkkel vagyunk együtt.

Ha szeretnéd, hogy tapasztalt, gyakorlott játékvezetőként én kísérjelek ebben az izgalmas, egyszerű és mély folyamatban, várlak szeretettel!

Megtisztelő számomra, hogy mára már több száz játékot kísérhettem saját szervezésű csoportjaimon, ahol a részt vevők minden alkalommal őszinte, nyitott, biztonságos légkörben, gyógyító és lényegi élményeket, érzéseket éltek át önmagunk belső világának elfogadása, szabad alakítása, formálása által.

A csoportos alkalmak mellett egyéni konzultációra is várlak szeretettel! Ha ezen alkalmak mindkét formáját igénybe szeretnéd venni, a csoportos alkalom árából kedvezményt tudok biztosítani Számodra.

7 éve foglalkozom aktívan a szomatodrámával és a módszert Dr. Buda Lászlótól sajátítottam el. Önismereti programjain munkatársaként segítem munkáját.

Mentálhigiénés segítő szakember végzettséggel rendelkezem, mely képzést a Károli Gáspár Református Egyetem BTK Pszichológiai Intézetében végeztem. Továbbáa pszichodráma, a coaching, az imagináció és a hangtálak, gongok területén képződtem és szereztem saját élményeket, értékes önismereti tapasztalatokat, amelyeket integráltan alkalmazok segítő szakemberként. Esztétikus, igényes, zavartalan környezetben várlak.

Amennyiben két napon belül nem kapsz tőlem választ a megkeresésedre, vélhetően technikai okok miatt nem érkezett meg a leveled. Ebben az esetben, kérlek, hívj fel vagy írj az címre! Köszönöm.