Szakember

Sándorné Boda Emese
Ajánljuk Neked

Sándorné Boda Emese

Miskolc

+36309793956

„A kapcsolatainkban létezünk.” Ennek az indiai tanításnak a mélysége saját testemhez fűződő kapcsolatomat alapozta meg, mert korábban nem tudtam, hogy ennek milyen nagy jelentősége van az életminőségemre. Amióta jóban vagyok a testemmel egy különös belső béke az ajándékom és ebben a Gyógyító Játékok sokat segítettek.

Minden korábbi munkámban emberekkel foglalkoztam, és jelenlegi hivatásomban fontos állomás a szomatodráma. A játékokban kendőzetlenül mutatkozik meg belső világom hologramja. Ez a megjelenő sűrített élmény felszabadító felismerésekhez vezetett és vezet folyamatosan, amikor játszom.

Az önismerkedésem során bejárt útjaim, valamint élettapasztalatom segítik jelenlegi tevékenységemet. Ha szükségét érzem, támaszkodom a különböző terápiás módszerekben szerzett tudásomra is. Az elmúlt évek pszichológiai tanulmányaival tudatosítom hivatásomat. A hozzám forduló és támogatást kérő emberek életében a problematikus területeket együtt figyeljük meg. Fókuszálunk az emberi kapcsolatok és a test üzeneteinek területére, hogy a felvetődött kérdés gyökeréhez juthassunk. Az így kialakuló új nézőpontból vesszük szemügyre az adott problémát. A személyiséget és a karaktert is figyelembe véve, mindig valamilyen egyedi megoldáshoz jutunk.

A Gyógyító Játék vezetése, valamint az egyéni ülések folyamat kísérése a jelen pillanatban tart. Ez az éber figyelem feltölt és belső igényemmé vált.

Az emberek csodálatos lelki világa érdekel. Hiszem, hogy a magunkkal kialakított őszinte kapcsolat, katalizátora a testi-lelki probléma gyógyulásának.

Minőségi figyelemmel és szeretettel várlak, ha elszántad magad erre az önfelfedező útra!