Szakember

Sándorné Boda Emese
Ajánljuk Neked

Sándorné Boda Emese

Miskolc

+36309793956

Amióta jóban vagyok a testemmel egy különös belső béke az ajándékom.

Régóta vágytam erre az érzésre de el sem tudtam képzelni hogy ennyire felszabadító élmény letenni azt a harcot amelyben az ellenség saját testem volt.

A SzomatoDráma gyógyító játékai segítettek leszámolni ezzel a torz ellenség képemmel és megtalálni a belső békémet.

A hivatásom gyakorlásában is fontos állomás volt a SzomatoDráma 2012-ben.

Valahányszor játszom, vagy épp játékot vezetek, mindig katartikus élmény, hogy mennyire látható, hallható és plasztikus lesz mindaz, amit a testünk hordoz. Megmutatja a lelkünkben zajló folyamatokat és azok hátterében meghúzódó fontos kapcsolataink dinamikáját.

A játékokban kendőzetlenül mutatkozik meg belső világunk hologramja amely sűrített élményként feltárja a lelkünkben zajló tudattalan folyamatokat is.

A játékok segítségével felszabadító élményekhez és felismerésekhez juthatunk.

Az önismerkedésem során bejárt útjaim és tapasztalataim segítik tevékenységemet. Ha szükségét érzem támaszkodom a különböző terápiás módszerekben szerzett tudásomra is.

„Kapcsolatainkban létezünk” - mondja egy indiai tanítás. Ennek az egyszerű megállapításnak a mélysége a játékok során nyert számomra valódi értelmet.

A drámajátékaimban a testi tünetemből kiindulva az életem problémás kapcsolatainak rendszere tárult fel. Egészen meglepő volt és legalább annyira izgalmas mint fájdalmas tapasztalat is egyben.

Az életünk során többször érkezünk fordulóponthoz amely felkínálja a változtatás lehetőségét. Miközben vágyjuk a változást egyszerre félünk is hiszen ez új és ismeretlen helyzetet fog előidézni.

A SzomatoDráma játékban egy biztonságos teret kaphatsz hogy megláthasd a változtatásod lehetséges irányait. Kipróbálhatod magad a megfigyelő valamint az aktív résztvevő pozíciójából ami segíthet változásokat generálni az életedben. Rendszerint megmozdul a pszichés erőtered is ami a változtatáshoz szintén elengedhetetlen.

Az emberek csodálatos lelki világa érdekel. Hiszem, hogy a magunkkal kialakított őszinte kapcsolat katalizátora a testi-lelki problémák gyógyulásának.

Minőségi figyelemmel és szeretettel várlak a kiscsoportos játékokra - Gyógyító Játék Felnőtteknek - ha elszántad magad erre az izgalmas önfelfedező útra!