Szakember

Kóka Izabella
Ajánljuk Neked

Kóka Izabella

Több száz saját élmény és közel 1300 folyamat levezetése után rengeteg tapasztalatot szereztem a lélek erejéről, rugalmasságáról.

Találkoztam édesanyákkal, akik elveszítették gyermeküket, nőkkel, akik bántalmazott környezetből menekültek, férfiakkal, akiknek keserves gyermekkor jutott, nehéz tüneteket hordozó, megfáradt fiatalokkal, akiknek a mindennapjaik a túlélésről szóltak. És mi volt a közös ezekben a nagyszerű emberekben?

Hogy nem adták fel, hogy az életet választották! Akarták a változást és aktívan tettek is érte . Általuk, velük együtt tanultam meg, hogy bármennyire is kilátástalannak tűnik egy helyzet, egy apró lépés önmagunk felé milyen óriási jelentőséggel bír a gyógyulás útján.

Miben tudok segíteni neked, ha eljössz egy SzomatoDráma napra?

Dramatikus módszerekkel megjelenítjük az általad hozott témát, ahol nem csak beszélünk róla, hanem konkrét cselekvés formájában részese vagy a folyamatnak. Megtapasztalod, hogy Te vagy az életed főszereplője, hogy van választásod!

A játékok tűpontosan mutatják meg, hogy mi zajlik a belső világodban. Nem azt, amit gondolsz, hanem azt, ami valójában ott van . Rálátsz arra, hogy milyen múltbéli történések tartanak fogva, milyen tapasztalások és hatások alakították az eddigi gondolkodásmódod. Fontos kérdéseket feszegetünk… Miket mondtak neked mások, amit elhittél és azonosultál vele? Mivel maradtál egyedül? Hol szenvedtél el hiányokat? Mire lett volna szükséged? Majd az új nézőpontok birtokában milyen döntéseket hozol? Mit teszel másként, mint eddig? A válaszok mind ott rejlenek a csodálatod lelked mélyén, nekem csak annyi a dolgom, hogy finoman kisimogassam belőled.

Pár éve újabb szerelem formájában a gyerek SzomatoDráma is a munkám fontos része. Havi rendszerességgel tartok csoportos foglalkozásokat és egyéni konzultációt gyerkőcöknek és kamaszoknak egyaránt. Nem ritka, hogy a változás felé vezető úton éppen gyermekeink tünetei az elsődleges útjelzők, kérdés az, hogy mennyire figyelünk rájuk. Jó, ha tudjuk, hogy amit önmagunkban gyógyítunk, az jó eséllyel már nem jelenik meg a gyermekünkben tünetként.

Szeretettel várlak kis csoportos SzomatoDráma foglalkozásaimon vagy egyéni konzultáción, ha érzed a hívást a felszabadult, önazonos életed felé. Ha szívesen felülírnád a régi mintázataidat, sémáidat, amelyekről talán már te is érzed, hogy akadályozzák az életedet, gyere és próbáld ki a VarázsSzőnyeget, ahol a nagy változások, az új lehetőségek születnek. Nem kell egyedül lenned! Itt vagyok veled!

Ha bármilyen kérdésed van, vagy csak beszélgetni szeretnél jelentkezz be egy ingyenes, 15 perces konzultációra, ahol örömmel válaszolok minden kérdésedre.

https://calendly.com/szomatovarazs/15-perc-konzultacio

Öleléssel, Iza