Szakember

Sándorfi Tamás
Ajánljuk Neked

Sándorfi Tamás

+36302006778(VIBER;WhatsApp)

www.kafibi.hu

Tisztelettel és szeretettel köszöntelek!

Miben tudok veled lenni, mit kaphatsz tőlem?

Olyan egyedi és biztonságos teret és légkört tudok biztosítani, amit máshol nem tapasztalhatsz. Ebben a környezetben kapcsolódhatsz önmagadhoz. Itt olyan dolgokat is megengedhetsz, amit máshol esetleg nem lehet vagy nem mersz. Újra élheted az elfogadás és minősítés-mentes figyelmet. Kapcsolódásokat élhetsz meg, írhatsz felül, alakíthatsz át és fejleszthetsz, mind önmagaddal, mind közeli és távoli rokonokkal, barátokkal, mindazokkal, akik valamiért hatással vannak vagy voltak az életedre. Rendezhetsz múltban történt, emlékként élő érzelmeket és élményeket. Ránézhetsz testi tünetedre, betegségedre vagy olyan állapotodra, ami foglalkoztat és elindulhatsz az öngyógyítás öngondoskodás útján, fejlesztheted az önszereteted. Vagy csak játszhatsz egyet és meglátjuk, merre segíti ez az utadat.

Dr. Buda László az alábbi ajánlást írta az általam létrehozott KaFiBi weboldalára. Amit ezúton is hálásan köszönök:

„Sándorfi Tamás munkáját évek óta, több tanfolyamon keresztül követtem. Alaposnak, megbízhatónak és lelkiismeretesnek ismertem meg. Kiváló SzomatoDráma szakember és remek szervező. Jó szívvel ajánlom az általa alapított KaFiBi programjait. Az ezekben részt vevő valamennyi szakembert és játékvezetőt jól ismerem, hozzáértésük, tapasztaltságuk, emberségük garancia arra, hogy a résztvevők biztonságos környezetben haladjanak önismeretük útján.

Dr. Buda László, pszichiáter, pszichoterapeuta, a SzomatoDráma módszer megalkotója”

Magamról:

2018. óta foglalkozom, tanulom és fejlődőm a SzomatoDráma módszerével. Játékvezetői képzés elvégzése után 2 éven keresztül dolgoztam az alapítványnak, amit a mai napig is alkalomszerűen teszek. Ezen csoportokon szereztem Dr. Buda László és oktatói mellett annyi tapasztalatot, hogy megtaláljam azt a hangot, amellyel otthonosan tudok kísérni hozzám forduló főszereplőket. Saját életemből vett mélységek és érzelmi megjártságom egészíti ki az analízisben eltöltött évek, pszichodráma asszisztensi végzettség és egyéb kipróbált és megtapasztalt rendszerek megismerése. Szeretnék minél több tapasztalatnak teret adni a számodra, hogy ezzel kísérjem az utad saját önismereted és gyógyulásod felé. Ezért hoztam létre a KaFiBi-t is, amiben a SzomatoDráma játékvezetők legjobbjaival dolgozhatom együtt a Te szolgálatodra.

Kérdés esetén fordulj hozzám bizalommal.

Üdvözlettel,

Sándorfi Tamás

Weboldalam: www.kafibi.hu
Facebookom: https://www.facebook.com/kafibiprogramok