Szakember

Pataki Beáta
Ajánljuk Neked

Pataki Beáta

Testi tünetekkel, lelki problémákkal, önszeretet-hiánnyal vagy függőségekkel küzdőknek, bántalmazó / nárcisztikus kapcsolatok / szülők áldozatainak segítek, hogy megtalálják betegésgük, állapotuk, elakadásaik önismereti mozgatórugóit és elinduljanak a jóllét irányába. A tudatosság felszabadít!

Te is megértheted aktuális állapotod – tested, betegséged, tüneteid vagy krízishelyzeted – üzenetét. A kiszolgáltatottság érzését megkönnyebbülés váltja fel, kompetenssé válhatsz sorsod, helyzeted alakításában.

“Szakmai specialitásom”, hogy jó érzékkel megtalálom egy-egy tünet, betegség, probléma önismereti vonatkozását, “lelki eredetét”. 9 éve dolgozom addiktológus természetgyógyászként, terapeutaként, 3 éve pedig szomatodráma szakemberként.

Veled együttműködve hamar (akár 1 konzultáció alatt) rátalálunk alényegre, AHA-élményekre azzal kapcsolatban, hogy mit üzen a tüneted, vagy egy Téged foglalkoztató válság, életvezetési tünet vagy elakadás. A konzultációk hatása azonnali, megelőző, támogató, erőforrásokat feltáró és fejlesztő.

Amivel a legtöbben hozzám fordulnak

Krónikus betegségek, testi- és életvezetési tünetek, negatív orvosi leletek ellenére fennálló tünetek önismereti megközelítése

öngyógyítás, önismeret mindennapi gyakorlatának elsajátítása

függőségek, szenvedélybetegségek

érzelmileg kisemmiző (nárcisztikus) kapcsolatok / szülők áldozatai

testképet érintő zavarok (anorexia, bulimia),

önszeretet-hiány, önszabotázs

6-13 éves gyermekek viselkedési problémái, testi tünetei

E témákban előadásokat is tartok országszerte.

Szenvedélyem és egyben a munkám is ez lett: megismerni és megérteni: hogyan függ össze a belső a külsővel, azaz a viselkedésünk, személyiségünk a tüneteinkkel, a test-képünk alakulásával és életünk "működésével"?

Ross Rosenberg (pszichiáter, pszichoterapeuta, kiemelkedő nemzetközi előadó, író, oktató, tanácsadó és szakértő az addikciók / szexfüggőség, függőségek, nárcizmus, trauma, traumafeldolgozás, rehabilitáció területén) szakmai anyagainak és videóinak fordítója és kizárólagos magyarországi képviselője vagyok.

Ezzel egy álmom vált valóra, mert ezek azok a témák, amelyek a legjobban foglalkoztatnak, amelyek felé eddigi életemben a legtöbb szakmai figyelmet fordítottam. Szakmai munkatársként részt vettem az Emberi Mágnes Szindróma - Miért szeretjük azokat, akik bántanak minket c. könyv magyar fordításában (Rosenberg, 2020. Bioenergetic)

Nagyon értékesek számomra a konzultációk utáni visszajelzések, gyógyulástörténetek

"Egy hete voltam nálad egyéni konzultáción, talán még félve, de ki merem jelenteni, hogy a pánikbetegségem elmúlt. Annyi olyan helyzet volt ebben a 7 napban, ami után már rég rámjött volna a roham, De NEM jött. Nagyon hálás vagyok neked!

Nem tudom leírni mennyire! 13 éve küzdöttem ezzel reménytelenül, majd jössz te, és 1,5 óra alatt megoldottuk!!!!!

Hihetetlenül boldog vagyok!! KÖSZÖNÖM, KÖSZÖNÖM, KÖSZÖNÖM!!!! ❤ " (V. Vivien)

"Kedves Bea! A múltkori üléssel kapcsolatban írok. A segítséged ajándék volt. Kívánom, hogy minél több ember megtapasztalja ezt! Hálásan köszönöm, hogy a rálátásoddal, észrevételeiddel megalapoztad, hogy a gyógyulás végbe mehessen bennem.” (R. Zsóka)

Ebben hiszek...

Az egyik sarkalatos pont a gyógyulás felé szerintem az, hogy megértjük mit jelent a saját tünetünk, betegségünk, mi az az egyéni ránk jellemző sajátos ok, rejtetten munkáló belső erőhatás, amely fenntartja a nem kívánt állapotot.

A szomatodráma egyéni konzultáció egy kiváló és hatékony, természetes, egyszerű, mély és játékos, önismereti módszer. Ha a Gyógyító Játék tapasztalatait „komolyan vesszük” akkor a szomatodráma egy látásmód is,

# mely révén megtaláljuk a hidat hiedelmeink, működésmódjaink, viselkedésünk és a testünk „viselkedése” között,

# amely visszaadja azt a életszerű és természetes kompetenciaérzetet, hogy közünk van a testünkhöz és a benne zajló folyamatokhoz, nem vagyunk kiszolgáltatva,

# segítségével megértjük és megéljük, hol és hogyan szól rólunk a testünk állapota és az életminőségünk,

# közelebb visz és ráhangol arra a mélyen bennünk lévő szeretetre és összetartozásra, amely minden Ember legmélyebb igénye, születési előjoga.

A saját állapotunkért és sorusunkért való felelősségvállalás az öngyógítás alappillére. Az egyéni konzultáció során megtaláljuk az utat a gyógyuláshoz, a probléma megoldásához való eljutás lehetőségeit, esetleges módjait és irányát.

Lehet, hogy számodra is elérkezett az idő, hogy felszabadulj a gúzsba kötő, megoldhatatlannak tűnő életkörüményekből, tünetekből?

Szeretettel várlak!

  • Az ONLINE konzultáció időtartama: 60 perc

Díja: 22 000ft

Bejelentkezés a linkre kattintva, az időpont választható az online naptárból.

https://gyogyitopillanatok.hu/idopont-foglalas/

  • A SZEMÉLYES konzultáció időtartama 90 perc

Díja: 25 000ft

Regisztráció a linkre kattintva, melyet követően én ajánlok időpontot. A konzultáció helyszíne II. kerület, a Mamut Üzletháztól 3 percre

https://gyogyitopillanatok.hu/shop/szomatodrama-egyeni-konzultacio-szemelyes/

Átlagos várakozási idő: 2-3 hét