Szakember

Magyar Judit
Ajánljuk Neked

Magyar Judit

+36209514963

www.cbeconsult.com

Mikorra rám kattintottál, már egészen biztosan elolvastad nálam sokkal autentikusabb forrásból, hogy mi is takar a SzomatoDráma. Én azt tudom veled megosztani, hogy velem kapcsolatban mire számíthatsz.

Kiskoromban az emberek és a számok foglalkoztattak leginkább: számokat értettem, az embereket pedig legtöbbször nem. Ma pontosan ugyanezt érzem azzal a nagy különbséggel, hogy mostanra már örülök a felismerésnek, hogy ami elég a differenciálegyenletek megértéséhez, az nem elég egy emberhez. Elfogadtam, hogy véges módszerekkel a végtelen nem befogható (szurkolok, hogy erre egyre többen rájöjjenek, akár pszichológusok, akár orvosok, akár pedagógusok vagy egyszerűen csak anyukák, apukák).

A szemléletváltozásom első komoly mérföldköve egy asztrológus elemzése volt, melyben azt mondta, hogy a hivatásom valamiféle tanító-gyógyító szerep lesz. Meg is mondtam neki, hogy a horoszkóp egy marhaság, mivel statikus tervezőként acél darupályákkal foglalkoztam. Jó pár évvel később bocsánatot kértem tőle:). Valamint arra is ráébredtem, hogy amit a gondolkodó elmém elutasított, az valahol máshol táptalajra lelt.

A második - és talán legmeghatározóbb – mérföldkő az Enneagrammal való találkozásom volt. Szemben az addigi terápiás élményeimmel, ez egy olyan tükröt jelentett számomra, melyben minden addiginál mélyebben, de ítélkezés és minősítás nélkül szemlélhettem magam. Az önismereti úton szerzett puzzle-darabkáim képpé rendeződtek, és egy csomó minden a helyére került. Szerelem volt az első látásra, mely aktívan végigkísér az utamon.

A lelkemmel addigra már elég sokat foglalkoztam, de ez a tükör segített ránézni arra, hogy a testemmel - bár korrekt és kifogástalannak tűnő - valójában távkapcsolatban élek.

A harmadik mérföldkő az a döntés volt, hogy életem minden területén mély, szeretetteli és valós kapcsolatban akarok élni, legyen az barátság, házasság vagy bármely részem. Lehet, hogy Laci nem tud róla, de a SzomatoDrámát tuti az én elhatározásomra dolgozta ki válaszként. Mit mondjak: sikerült. Talán az sem véletlen, hogy a legelső tanfolyam részese lehettem.

Sok-sok éve támogatok embereket, hogy akik hasonló úton járnak. Hogy tudok rád figyelni és vigyázni, azt a velük szerzett tapasztalataimnak köszönhetem, valamint annak, hogy a saját életemben is nyitottan vagyok jelen.

A SzomatoDráma egy finom, szeretetteli módszer. Nem feltétlenül szükséges, hogy komoly betegséged vagy erős tüneteid legyenek. Pont elég, ha van tested:), és

  • meg szeretnéd jobban érteni, hogy mit akar üzenni neked
  • szeretnél jobban kapcsolódni önmagadhoz
  • a kognitív önmegismerési módszerekkel esetleg elakadtál

A tested elkísér téged a munkahelyedre, a kapcsolataidba, mindenhova. Én azt szeretem a SzomatoDrámában legjobban, hogy a néma, néha jajveszékelő tanúból kommunikatív társat varázslunk. Erre várlak szeretettel.

  • A konzultáció időtartama: 90-120 perc
  • Díja: 30 000 Ft.
  • Átlagos várakozási idő: 1-2 hét
  • Helyszín: Budapest, II. kerület - egy könnyen megközelíthető helyen