Szakember

Avarné Szántó Mónika
Ajánljuk Neked

Avarné Szántó Mónika

+36309733883

„Csak kétféleképpen élheted az életed. Vagy abban hiszel, hogy nincsenek csodák. Vagy pedig abban, hogy a világon minden egy csoda.” (Albert Einstein)

Sokan sokféleképpen gondolkodhatunk erről, én hiszem azt, hogy az élet egy nagy rejtelem, benne pedig a legnagyobb csoda az ember!

Az ember, aki ma egyre nehezebben éli mindennapjait, a rohanás, a kényszer, a muszáj, a kell és a megfelelés hálójában, elszigetelten keresi a boldogságot és se ideje, se energiája nincs arra, hogy valami csodálatosat találjon abban, amit maga körül lát.

Sokan problémáik okát a körülöttük lévő világban keresik, és körülményeiket okolva másokban gyakran meg is találják azt.

Ez is egy járható út, de én inkább egy másik lehetőséget szeretnék mutatni Neked.

Az a tapasztalatom, hogy sokkal messzebbre vezethet az, ha önmagunk felé kezdünk tekinteni, elindulunk az önismeret útján és kérdéseinkre magunkban keressük a válaszokat.

A szomatodráma játékok különleges világában egyik legnagyobb élményem az, hogy fokozatosan lehetőségünk nyílik az önmagunkhoz való szeretetteljes és bensőséges kapcsolódásra. A játékok során megtapasztalhatjuk a választás lehetőségét, a döntés szabadságát, a saját életünkért történő felelősségvállalás érzését. Betegségeink tüneteiből vagy problémás élethelyzeteinkből kiindulva önmagunk legmélyebb rétegeihez juthatunk, melyek megrendítő felismerésekhez és meglepő gyógyulásokhoz, változásokhoz vezethetnek minket.

Az elmúlt években szenvedélyesen kutatni kezdtem, hogy test-elme és lélek miként működnek együtt, hogyan kapcsolódnak egymáshoz, mitől lesz beteg vagy marad egészséges az ember.

Mára egyre nagyobb a bizonyosság bennem, hogy az egészséges élethez a helyes életmód, a megfelelő tápanyagok és mozgás mellett az út önmagunk és érzelmeink megismerésén keresztül vezethet csak. Magunkért mi tehetjük a legtöbbet, ez azonban folyamatos változást és fejlődést igényel tőlünk. Ha megnézzük a mai modern tudományok eredményeit a molekuláris biológia, a pszicho-neuro-immunológia, az epigenetika, az egészségpszichológia és a stressz kutatások területén, talán mindenki számára nyilvánvalóvá válhat, hogy testünk minden sejtje hordozza és hűen tükrözi lelki állapotunk minden rezdülését, melyekhez gondolataink és érzelmeink szorosan kapcsolódnak.

Sokfélét kipróbálhatunk, melyek közül a szomatodráma, egy igazán gyors, valóban hatékony és működő módszer. Az ember játékos formában, a testén keresztül kezd el kapcsolatba lépni önmagával, és ebben a kommunikációs folyamatban felismeri, megérti és tudatosítja a teste felől jövő információkat, amelynek eredményeként a gyógyulás lehetőségének útja tárul fel.

Ez az út, sokszor fájdalmas, nehéz, de közben fel nem ismert, rég eltemetett érzéseink, érzelmeink tudatosításával, hiedelmeink, hitrendszereink változásával, önmagunk megismerése, elfogadása és feltétel nélküli szeretete által nemcsak fizikai gyógyulásban lehet részünk, hanem egy egészen más világ születhet meg bennünk és körülöttünk. Örömteli, egészséges, szabad életet élhetünk, amelyben kiteljesedhetünk, s ezáltal önmagunk lehető legjobb valóságát teremthetjük meg.

Egyéni konzultáció vagy csoportos szomatodráma játékvezetés keretében, segítelek és támogatlak, ha úgy érzed, valami nagyon fáj, nehéz élethelyzetbe kerültél vagy fizikai tüneted, betegséged van, amin változtatni szeretnél.

Természetgyógyászként a fülakupunktúrás addiktológia hatékony, stresszoldó és krízisintervenciós eszköztárával, egy különleges energiagyógyászati technikával, valamint az érzelmi aromaterápia varázslatos módszerével kiegészítve is dolgozom, ha érdekel és nyitott vagy rá szívesen megmutatom Neked.

Nincs nagyobb öröm számomra, ha megtisztelsz bizalmaddal, eljössz hozzám és kísérhetlek Téged!