Szakember

Bujtás Ágnes
Ajánljuk Neked

Bujtás Ágnes

+36304759373

Köszöntelek kedves Érdeklődő!

Talán most érkezett el az a pillanat az életedben, hogy igényed támadt a belső megújulásra vagy arra, hogy bensőségesebb, szeretetteljesebb, elfogadóbb kapcsolatba kerülj önmagaddal.

Lehet, hogy úgy érzed, belső világodban vannak olyan nehézségek, amelyek hívják a figyelmedet, várják, hogy őszintén szembe nézz velük, túljuss rajtuk vagy békét köss velük, hogy összekapcsolódhass belső erőforrásaiddal, teret adhass önmagadban az újnak, a frissnek, a tiszta, szabad belső lelki állapotnak.

Előfordulhat, hogy testi tüneted, betegséged jelzi számodra, itt az idő felvenni vele a kapcsolatot, meghallani üzenetét, azzal foglalkozni, hogy hogyan szól rólad, érzelmi- és kapcsolati mintázataidról, élethelyzeti konfliktusaidról. Talán igényed van arra, hogy átéld, megérezd és megértsd, mit akar tanítani neked, hogyan szolgálja a javadat és újulhatsz meg általa.

Meglehet, hogy elérkezettnek érzed az időt önmagaddal való kapcsolatod elmélyüléséhez, érdemben és aktívan szeretnél mindazzal foglalkozni belső világodban, ami most foglalkoztat, mélyen érint, ami fáj, gátol, akadályoz, hogy továbbléphess egy örömtelibb, harmonikusabb élet felé.

Ha úgy érzed, a fentiek megszólítottak, várlak szeretettel egy olyan találkozásra, aminek alapjául bizalommal teli, biztonságos, elfogadó, nyitott, szeretetteli jelenlétem és minőségi figyelmem szolgál.

Ebben a szabad légkörben a szomatodráma cselekvés-orientált módszerének segítségével megelevenítjük, kivetítjük a térbe testedről alkotott elképzeléseidet vagy kapcsolati rendszeredet. Felveheted a kapcsolatot velük, így lehetőséged nyílik ezek mélyebb megismerésére, általuk érzések, élmények, emlékek átélésére, és a velük való bátor, szabad kísérletezés során, kreatív átalakításukra. A játék védett terében olyan érzelmi-, kapcsolati mintázatokat, életvezetési nehézségeket, élethelyzeti konfliktusokat ismerhetsz- és oldhatsz fel, élményeket és emlékeket engedhetsz útjukra, amelyek már nem szolgálnak Téged. Ezen lényegi élményekkel gazdagodva teret teremthetsz új nézőpontoknak, a belső megújulásnak, az öngyógyító folyamatoknak, az egészségesebb életnek.

Az alkalmak száma igényeidtől függ, tapasztalataid birtokában Te döntöd el milyen gyakran és hány alkalommal szeretnél jönni. Esztétikus, igényes, zavartalan környezetben várlak.

7 éve aktívan és elkötelezetten foglalkozom a szomatodrámával és immár 3 éve az ultrarövid terápia módszertanát is sikeresen alkalmazom az egyéni konzultációkon. Mindkét módszert Dr. Buda Lászlótól sajátítottam el. Önismereti prograimjain és Utrarövid terápiás konzulensi képzésein munkatársaként segítem munkáját.

Mentálhigiénés segítő szakember végzettséggel rendelkezem, mely képzést a Károli Gáspár Református Egyetem BTK Pszichológiai Intézetében végeztem. Továbbáa pszichodráma, a coaching, az imagináció és a hangtálak, gongok területén képződtem és szereztem saját élményeket, értékes önismereti tapasztalatokat, amelyeket integráltan alkalmazok segítő szakemberként.

A konzultáció időtartama: 120 perc

Díja: 30 .000,- Ft (alanyi mentes)

Átlagos várakozási idő: 1 hét, délelőttre hamarabb is

Helyszín: Budapest, XVI. kerület, Csömöri út (az Örs vezér tértől 8 percre), illetve ONLINE

Amennyiben két napon belül nem kapsz tőlem választ a megkeresésedre, vélhetően technikai okok miatt nem érkezett meg a leveled. Ebben az esetben, kérem, hívj fel vagy írj az címre! Köszönöm.