Szakember

Ladó Aranka
Ajánljuk Neked

Ladó Aranka

Ép testben ép lélek. – De fordítva is igaz: ép lélekkel ép a test. Köztük a kapcsolat már régóta ismert.

Tedd meg az első lépést, gyere el hozzám egy alkalommal, hogy megértsd mit üzen a tested és mit kíván a lelked! Erre egyéni és kiscsoportos formában is van lehetőség.

A SzomatoDráma játék segítségével egyszerűen és gyorsan megelevenedik mindaz, ami benned most a leginkább figyelmet kér. Négyszemközt vagy kiscsoportban három-négy játékostárs segítségével megjelenítheted testi tüneteidet, bánatodat, örömeidet és szóba állhatsz, kapcsolatba léphetsz velük. Így lehetsz saját magad terapeutája, aki megláthat összefüggéseket, továbbá helyrehozhatsz vagy kipróbálhatsz bármit, amit eddig még nem tettél meg.

Ha megajándékozol bizalmaddal és eljössz hozzám, a tempót te határozod meg, én pedig tapintatosan kísérlek, támogatlak ebben a folyamatban. A 45-90 perces játék során megelevenedhetnek múltbéli események és vágyott állapotok, kívánt élethelyzetek is. Arra bíztatlak, hogy tegyél egy próbát és játsszunk együtt!

Ha egyéni konzultáció keretein belül szeretnél erre a kalandra vállalkozni, arra is van lehetőség. Ez általában 90-120 percig tart.

Mentálhigiénés szakember vagyok, elfogadó attitűddel állok a hozzám fordulók mellett, művészeti terapeutaként tapasztalom, ahogy belső világok elevenednek meg, majd láthatóvá, formálhatóvá válnak, valamint pszichodráma vezetőként az új kapcsolódások és eddig el nem hangzott párbeszédek sorsfordító pillanatainak vagyok szemtanúja.

A SzomatoDrámában az a csodálatos, hogy egyszerre tapasztalom meg mindezt. Nyolc évvel ezelőtt találkoztam előszőr ezzel a módszerrel, majd közel öt évig tanultam hogyan tudnám a legmegfelelőbben alkalmazni és azóta is lenyűgöz, milyen hatékony. Ismerős szereplők, helyzetek között találunk rá új lehetőségekre, ami eddig is ott volt, csak mintha a megvilágítás változna meg, változik a fókusz és a viszonyulás is.

Így ami eddig zárt ajtónak tűnt, kiderül, hogy nyitható, vagy épp ellenkezőleg, rájövünk ideje bezárni valamelyiket.

Miért pont engem válassz?

Mert egyszerre vagyok SzomatoDráma szakember is, játékvezető is, valamint egyéni konzulens is. Több mint 10 éves terápiás tapasztalatom van csoportok és egyéni terápia vezetésében.

Ha van kedved játszva, könnyedén közelebb kerülni Önmagadhoz vagy bármilyen kérdésed van, hívj, jelezz bátran!

Ha rólam szeretnél többet tudni, a www.pszichodramamost.hu weboldalt keresd fel!

Várom a találkozást és a közös játékot!

Az egyéni kozultáció

időtartama: 120 perc

díja: 14 000 Ft.

helyszíne: Budapest, XVII. kerület Jásztelek u. 36.

átlagos várakozási idő: 3-5 nap