Szakember

Anucz Mónika
Ajánljuk Neked

Anucz Mónika

+36302215264

Mindannyiunknak van egy hátizsákja, amivel éli az életét. Ebbe pakolják bele szüleink azokat az útravalókat, amiket adni tudnak nekünk és mi magunk is itt gyűjtjük azokat a működési módokat, amik kiállják a próbát és segítenek bennünket a felnőtté válásunkig és azután. Ebbe halmozzuk élményeinket, emlékeinket, megszerzett tapasztalatainkat.

Előfordulhat, hogy egy idő után valami megváltozik. Ami eddig a hasznunkra volt már nem működik, vagy nem úgy, ahogy szeretnénk.

Ez tükröződhet abban, hogy nem tudunk meghozni egy fontos döntést, megújulni, feltöltődni, erőt meríteni a tovább haladáshoz, felőrölnek a hétköznapok. Hiába próbáljuk, nem tudunk elég energiát fordítani a kapcsolatainkra, nincs miből adni sem másoknak, sem magunknak.

Esetleg egy kellemetlen testi tünet, egy betegség felbukkanása akadályoz bennünket a tovább haladásban.

Amellett, hogy elmegyünk orvoshoz, masszőrhöz, természetgyógyászhoz, információkat gyűjtünk mások hogy csinálják, mi magunk próbáljuk meg enyhíteni a tüneteket, gyógyítani a betegséget, érdemes lehet körbenézni ebben a hátizsákban is. Van-e ott valami, ami abban a formában ahogy akkor bepakoltuk, már nem szolgál, sokkal inkább akadályoz bennünket. Ideje lehet újra elővenni, ránézni a mostani tudásunkkal, tapasztalatunkkal, eszköztárunkkal, a felnőtt önmagunkból. Leporolni, átkeretezni, megtenni azt, amire akkor nem volt lehetőségünk és most jött el a megfelelő pillanat. Ez lehet fájdalmas és felszabadító élmény is egyben.

Érzéseinknek egy-egy élethelyzettől való elszigetelése, egyes emlékek, rendezetlen konfliktusok hatásainak távol tartása a mindennapoktól éveken keresztül, rengeteg energia. Amint ez az energia felszabadul, újra hasznosíthatóvá válik a számunkra. Minél kitartóbban tesszük ezt, annál több energiához jutunk. Mintegy mellékhatásként jobban érezhetjük magunkat a bőrünkben, javulhatnak kapcsolataink, örömtelibbé válhatnak a mindennapjaink.

Hogy neked épp mivel van dolgod?

Kiderül. Ebben a játékban tested jelzései segítenek az útmutatásban.

Nézzük meg együtt, mi van a Te hátizsákodban!