Szakember

Czippán Csilla
Ajánljuk Neked

Czippán Csilla

Budapest

+36306416616

Czippán Csilla vagyok (dúla, párkapcsolati coach, SzomatoDráma szakember)
Az életem során nagyon korán megtapasztaltam és megtanultam, hogy felelős vagyok azért, hogy hogyan reagálok az életemben megjelenő eseményekre. Ezek a tapasztalások az alternatív gyógyításos irányzatok felé vezettek. SzomatoDrámával 2016. óta foglalkozom. Igyekeztem, hogy minden képzési lehetőségen ott legyek és hogy a gyakorlatban a lehető legtöbb saját élményes játékom legyen illetve, hogy csoportban és egyéniben is gyakorlott vezetővé váljak.
Az egyéni konzultációk soránarra törekszem, hogy bizalomban, elfogadásban, biztonságban érezd magad. Párkapcsolati coach végzettségem miatt, leginkább az otthonról hozott szülői minták, női és férfi szerepek megélése, párkapcsolati problémák, elengedés, elválás, gyászmunkák keltik fel a figyelmemet. Dúlaként pedig a szülés élmények feldolgozásával, nőgyógyászati problémákkal foglalkozom szívesen.
Hogy miért pont én legyek a te kísérőd? Én nem tudhatom.:) Szerintem te érezheted meg, hogy szívesen veszed- e a jelenlétemet ebben a nagyon személyes, felszabadító játékban.
A konzultáció időtartama: 2 óra
Díja: személyesen 25.000 Ft, online 22.000 Ft
Helyszín: Budapest XIII. ker.