Szakember

Balogh Áron

Budapest

+36709414271

Az egyéni konzultációk során elsősorban a hipnózis és a szomatodráma módszereit használom.

A hipnózist a HTIA-nál(Hypnotism Training Institute of Alberta) Kun Attilától, valamit Larry Elmantől,a szomatodrámát - a módszer életre hívójától - Dr. Buda László barátomtól tanultam. Egyéni és csoportos lehetőségeket kínálok a fejlődni, gyógyulni vágyóknak – akár lelki, akár fizikai panaszokkal keresnek fel.

Az elfogadásban hiszek és abban, hogy birtokunkban van a kulcs személyes fejlődésünkhöz.

Az egyéni konzultációk során azt tapasztaltam, hogy a figyelem és a jelenlét az, amit átengednek még azok a gátak, falak is, melyeket évek, évtizedek alatt épített fel valaki. A bizalommal teli légkör, a figyelem, egy-egy jó kérdés, egy szépen összegzett beszélgetés és játék a képzelettel, a perspektívákkal, segíthet elmozdulni arról a pontról, ahol már oly rég állunk. Más megvilágításba helyezhetjük, amire eddig csak egyféleképp tekintettünk - szenvedéssel, félelemmel, undorral, fájdalommal, elzárkózva, haraggal...

Ha érdekel az életed egy más perspektívából, kipróbálnál egy olyan módszert, aminek része az, hogy tegyünk is valamit, ne csak a felszínt kapargassuk, várlak szeretettel.

Egy konzultáció időtartama 90 perc, ára 12.000 Ft.

Helyszín: az Online tér és Baja

Átlagos várakozási idő: 1-2 hét