Szakember

Kállai Éva
Ajánljuk Neked

Kállai Éva

Székesfehérvár

+36309054925

Évekkel ezelőtt léptem arra az útra, amin most is haladok. Volt egy külső szemlélők által sikeresnek tartott életem, amit bentről én már közel sem így éltem meg. Volt sok pénzem, lakásom, autóm, külföldi utazások, de ettől függetlenül mégsem éreztem jól magam a bőrömben és sokszor legszívesebben világgá mentem volna, el a saját életemből amilyen messzire csak tudok.

Ezt kétszer meg is tettem... azt, hogy világgá mentem... azt reméltem, ha elég messzire megyek, ha teljesen új dolgokba fogok, akkor majd megváltozik minden. De nem változott semmi...

Egyik alkalommal csak ültem a tengerben a világvégén, bámultam a semmibe, amikor egy hang a fejemben ezt mondta: "Önmagad elől nem menekülhetsz el." Tudtam, hogy igaza van ....összepakoltam és két nap múlva hazajöttem.

És akkor munkához láttam, de nem csak úgy felszínesen tessék-lássék (egy kis smink, egy kis új ruha), hogy a világ azt mondhassa, hogy húú de jól nézel ki, hanem úgy igazán … amikor én is rendben vagyok...ott belül.

​Bevallom nekem nem működtek az önsegítő könyvek, és nem működtek a nagy guruk által elmondott fontos tanítások sem. Mindig ott volt bennem, hogy oké oké értem én… dehogyan kell azt csinálni? Hogyan lazuljak el, amikor majd szétvet az ideg, és hogyan engedjem el azt a r*adt gondolatot, ami reggel óta itt zakatol a fejemben megállás nélkül, és hogyan bocsássak meg annak a szemétnek, akinek legszívesebben behúznék egyet?

Végül sok év kínlódás után találtam néhány módszert, ami nálam végre működött. Honnan tudom? Onnan hogy jobban vagyok.

Na nem azonnal … hanem szépen lassan… munka magamon… jobban lét… munka… jobban lét, majd visszaesés … majd munka … jobban lét… apránként, egyesével. Sokan voltak körülöttem, akik nem értették miért teszem ezt magammal, számukra sokszor érthetetlen volt az a sok gyötrődés amivel ez a folyamat jár,de én csak mentem a magam feje után. Azt nem tudtam, hogy hová vezet ez út, csak egy valamiben voltam biztos. Nem akarok úgy élni, ahogy eddig! Szeretnék JÓL LENNI, és szeretném jól érezni magam a bőrömben.

Ennek érdekében még ma is hajlandó vagyok tanulni, új dolgokat kipróbálni, megkeresni azt, hogyan tudom a legjobban"megszerelni" magam, megtalálni azokat a segítőket akik előre visznek, és elköszönni azoktól akik nem. Rájöttem, és ez nagyon fontos! hogy ezen a világon nincs senki, - de tényleg! - aki ezt a munkát helyettem elvégezné. Én vagyok az egyetlen! akinek elemi érdeke, hogy ÉN jól legyek!

Ha tessék-lássék csinálom, akkor az eredmény is csak tessék-lássék lesz. Nem nagyon érdemes ezt ellustálkodni…. úgyis én járok rosszul.:)

Nehéz dologez? Igen! Nem áltatlak! Az elején kicsit könnyebb, de azután jön a neheze... na akkor nem szabad abbahagyni! Elég elszántnak kell lenni, újra és újra fejest kell ugrani az életedlegsötétebb és legfájdalmasabbbugyraiba és átszeretni mindent, amit ott találsz. De megéri, vagy legalábbis nekem megérte.:)

​Találkozásom a Szomatodrámával nem volt véletlen, sorsszerűnek is nevezhetném. Nem kerestem, mégis rám talált, és onnan már egyenes út vezetett a játékvezetői képzéshez.

Magával ragadott a Szomatodráma, mert könnyed, játékos, szabad, mégis a testem és rajta keresztül a lelkem eddig ismeretlen mélységeibe és rétegeibe engedett bepillantást. A játék alatt létrejövő finom és odafigyelő kommunikáció a testemmel és önmagammal segít abban, hogy a betegségeim, fájdalmaim vagy lelki sebeim okaira ráleljek, majd támogat, hogy ezeket oldjam vagy kivezető utakat találjak.

Azt kívánom, Legyél Te is jobban! Szeretettel várlak Szomatodráma játékra.