Szakember

Várhegyiné Pfeiffer Judit
Ajánljuk Neked

Várhegyiné Pfeiffer Judit

Mohács

+36303858120

haladdmegonmagad.com

SzomatoDráma szakember, Kineziológus, Önismereti tréner, Édesanya, Feleség...és a címkék mögött is én vagyok:

Kislány korom óta foglalkoztat a kérdés, miért és hogyan létezem? Milyen módon érhetem el, hogy mozogjon bármim, miért pislogok, és miért nem hallom a szomszéd kislány gondolatait…

Talán nem véletlen, hogy úgy alakult az életem, hogy kiskorom óta az egészségemmel kellett törődnöm, és minimum két évtizede mélyrehatóan azzal foglalkoznom, mire van és mire nincs szüksége a testemnek.

Úgy tűnik, elkerülhetetlen volt a kineziológiával és a SzomatoDrámával való találkozás.

Felnőtt korom kezdeti lépéseitől emberekkel foglalkozom. S bár mindig a segítő tevékenységek vonzásában éltem, kezdetekben a kilencvenes évek újszerű lehetőségének megfelelően a kereskedelemben dolgoztam. Családi vállalkozások vezetése, napi rengeteg órás munkavégzés, a fiatalos pörgés, és ezzel együtt édesanyaként, nőként, feleségként való helytállás úgy érzem, az élet gyakorlati vizsgáit erősen megpendítették a mindennapjaimban. Így nem idegen számomra, amikor ilyen jellegű helyzetekkel érkeznek hozzám.

Egész életemben nyitottság jellemzett, szüntelenül olvastam és figyeltem mit rontok el, mit rontunk el, mi emberek, miért nem vagyunk maradéktalanul boldogok. Hangsúlyt kap a megfigyeléseimben a létezést erősen befolyásoló szorongás jelentőségének feltérképezése és megértési folyamatai.

Lassan másfél évtizede érkeztem meg a kineziológiához. Nem volt egyszerű, de megérte. Azóta egyéni találkozások, kineziológiai tevékenységek, évekig rádióriportok, magazin műsor, 9 évig riportok a helyi Tv-n, tréningek, önismereti napok és SzomatoDráma játékok fedik le a munkám és az életem.

Azóta is folyamatosan tanulok, így őrzöm meg az élet, az emberek, s a munkám felé a nyitottságomat.

Az, hogy a SzomatoDráma több éve jelen van az életemben, az előtte is szerethető életemhez olyan csodát adott, melyben felfedeztem a testem átható, feltétel nélküli Szeretetének olyan minőségeit, melyhez semmi nem hasonlítható. Megértettem, hogy működésünknek végtelen egyszerű a rendszere, (ami nem mindig látszik egyértelműen) a folyamatos egyensúlyra való törekvés a test-szellem és lélek szintjén, ami nem egyenlő a betegség, vagy egyéb kihívások hiányával, és ezzel együtt épp tökéletes. S ennek a tökéletes útnak az élvezhetőségét, átjárhatóságát növelhetjük az Önmegismeréssel.

Ha úgy döntesz, felkeresnél, várlak barátsággal.

https://haladdmegonmagad.com