Szakember

Benke Edina
Ajánljuk Neked

Benke Edina

Játékvezető

Budaörs

+36 20 384 6065

sorshalo.hu

Sok éve vezetek különböző csoportokat. Szakterületeim: szomatodráma, családállítás, születés- és szülésélmény traumáinak oldása, termékenység és a babavárás segítése. Ha bővebben is olvasnál szakmai utamról, kérlek, keresd fel a http://sorshalo.hu oldalt.

Hiszek abban, hogy testünk bölcsessége igazi kincs gyógyulásunk útján. A sejtjeinkben tárolt élmények és a stressz megbetegítheti a testünket. Amikor azonban a belső konfliktus feloldásra kerül, beindulnak az öngyógyító folyamatok, gyógyulni kezd a testünk. Számomra ez a szomatodráma misztériuma.

Missziómnak érzem, hogy a csoportokat finoman átszőhesse a holisztikus szemlélet. Amikor hozzám érkezel, hozod a családi történeteid, a tested, lelked, a belső gyermeked. Minden egyszerre van jelen és gyógyulni szeretne.

Van egy számomra nagyon fontos pontja a létezésnek: a változás. Életem során sok mélységet és magasságot éltem át. Megtanultam bízni magamban és szeretettel fordulni önmagam felé, hittel gyógyulni és elfogadni azt, ami van. Itt és most. Ebből a tapasztalásból táplálkozik a bizalmam: Tudom, hogy képes vagy a változásra és én hiszek Benned!

Ha további információkra, támogatásra lenne szükséged akár egyéniben, akár csoportban, kérlek, keress bátran az elérhetőségeim bármelyikén.