Szakember

Várhegyiné Pfeiffer Judit
Ajánljuk Neked

Várhegyiné Pfeiffer Judit

Játékvezető, Szakember (képzésben résztvevő)

Mohács

+36 30 385 8120

avittamstudio.webnode.hu/

Kislány korom óta foglalkoztat a kérdés, miért és hogyan létezem? Milyen módon érhetem el, hogy mozogjon bármim, miért pislogok, és miért nem hallom a szomszéd kislány gondolatait..

Talán nem véletlen, hogy úgy alakult az életem, hogy kiskorom óta az egészségemmel kellett törődnöm, és minimum két évtizede mélyrehatóan azzal foglalkoznom, mire van és mire nincs szüksége a testemnek.

Úgy tűnik, elkerülhetetlen volt a szomatodrámával való találkozás. J

Felnőtt korom kezdeti lépéseitől emberekkel foglalkozom. S bár mindig a segítő tevékenységek vonzásában éltem, kezdetekben a kilencvenes évek újszerű lehetőségének megfelelően a kereskedelemben dolgoztam. Családi vállalkozások vezetése, napi rengeteg órás munkavégzés, a fiatalos pörgés, és ezzel együtt édesanyaként, nőként, feleségként való helytállás úgy érzem, az élet gyakorlati vizsgáit erősen megpendítették a mindennapjaimban. Így nem idegen számomra, amikor ilyen jellegű kimerültségekkel, és egyéb szomatikus vagy a kiégettség tüneteivel érkeznek hozzám.

Egész életemben nyitottság jellemzett, szüntelenül olvastam és figyeltem mit rontok el, mit rontunk el, mi emberek, miért nem vagyunk maradéktalanul boldogok. Hangsúlyt kap a megfigyeléseimben a létezést erősen befolyásoló szorongás jelentőségének feltérképezése és megértési folyamatai.

Lassan egy évtizede érkeztem meg a kineziológiához. Nem volt egyszerű, de megérte. Azóta egyéni találkozások, kineziológiai tevékenységek, évekig rádióriportok, magazin műsor, lassan 5 éve riportok a helyi Tv-n, tréningek, önismereti napok és most már szomatodráma játékok fedik le a munkám és az életem.

Azóta is folyamatosan tanulok, így őrzöm meg az élet, az emberek, s a munkám felé a nyitottságomat.

A több éve tartó szomatodráma jelenlét az előtte is szeretnivaló Életemhez olyan csodákat adott, melyben felfedeztem a testet átható feltétel nélküli Szeretet olyan minőségeit, melyhez semmi nem hasonlítható. Megértettem, hogy a működésünknek végtelen egyszerű a rendszere, (ami nem mindig látszik egyértelműen) a folyamatos egyensúlyra való törekvés a test-szellem és lélek szintjén, ami nem egyenlő a betegség, vagy egyéb kihívások hiányával, és ezzel együtt épp tökéletes. S ennek a tökéletes útnak az élvezhetőségét, átjárhatóságát növelhetjük az Önmegismeréssel.

Ha úgy döntesz, felkeresnél, várlak barátsággal.