Szakember

Györffy Éva
Ajánljuk Neked

Györffy Éva

A nevem Györffy Éva (Gyévi), és 2017 óta vezetek SzomatoDráma játékokat képzett játékvezetőként. Az én személyes utam a gyógyítás világában több mint egy évtizednyi jógagyakorlást és zen meditációt követően, egy fiatalkori rákbetegséggel indult. A gyakorlás megalapozta, a gyógyulás folyamata pedig megváltoztatta a testemhez és önmagamhoz fűződő kapcsolatomat, és ezen keresztül más kapcsolataimat is.

2014. áprilisában találkoztam először a SzomatoDráma módszerrel Dr. Buda László egyik előadásán, és nem volt kérdés számomra, hogy ezen keresztül mások számára is elérhetővé tehetem azt, amit mintegy ösztönösen éreztem meg a saját testemhez fűződő kapcsolatomban. Ugyanebben az évben szeptemberben már „iskolaszőnyegen” voltam, és azóta is tanulok és dolgozom Laci keze alatt, kisebb-nagyobb szünetekkel.

A gyógyulásomat követően teljesen magam mögött hagytam a multicégek világát, és mára már főállásban foglalkozom az egészséggel és az életörömmel az általam szervezett csoportos programokon és egyéni mentorált folyamatokban. Eszköztáramban a SzomatoDráma mellett a hatha jóga és a női jóga (alternatív mozgásterápia), légzéstechnikák és meditáció, az életöröm táplálkozás, valamint a hazánkban még kuriózumnak számító erdőfürdőzés és erdőterápia is szerepelnek.

Kiemelt szakmai érdeklődési területeim között a civilizációs ártalmak (pl. stressz, hormonegyensúly, elhízás és ülőmunka), a daganatos megbetegedések és a pozitív testkép, testkapcsolat szerepelnek.

Olthatatlan a tudásszomjam – jelenleg is tanulok a Debreceni Egyetem Pszichológia karán Rendszerszemléletű coaching képzésben, valamint az ANFT Forest Therapy Trail Consultant képzésén.

Hol találsz meg?

SzomatoDráma ügyekben a Három Testőr weboldalán: https://egeszsegcoach.life/

E-mailben: