Szakember

Németh László
Ajánljuk Neked

Németh László

Mindig foglalkoztatott az a gondolat, hogy létezik-e kapcsolat a személyem és a velem történő események között. Nagyon érdekelt, hogy hatással lehetek-e a saját életkörülményeimre, vagy hogy az életem menedzseléséhez milyen tartalékaimat aktiválhatom. Kíváncsi voltam arra, hogy a személyes válságaim és a testem fájdalmai üzennek-e valami fontosat számomra. Ha igen, akkor hogyan hasznosíthatnám ezeket az ismereteket a boldogulásom érdekében. Hosszú ideje jártam már önismeretem útján, amikor találkoztam a SzomatoDráma módszerével. Attól kezdve az életem része és a hivatásom lett.

Németh László vagyok, SzomatoDráma játékvezető. Személyes hitvallásom szerint elősegítem az emberek önismeretlenjének feltárását. Szeretetteljes, biztonságos és ellenőrzött körülményeket teremtek ahhoz, hogy ez az élmény minél mélyebben átélhető legyen. A kiscsoportos foglalkozások alkalmával másokkal együtt játszva segítem közelebb kerülni az embereket a saját ismeretlen belső világukhoz.

Távol-Keleten úgy tartják, hogy a teknősök páncélja a Menny, hasuk a Föld szimbóluma. Számukra a teknős olyan állat, aki varázslatos módon egyesíti az Eget és a Földet. SzomatoDráma szakemberi tevékenységemmel azt szeretném elősegíteni, hogy minél több ember felismerje és megismerje magában a kettős lényt, valódi önmagát. Azt, hogy ő maga egyszerre fizikai és szellemi entitás. Azt, hogy a Nap tökéletes fényében fürdőzve önmagával harmóniában élhessen. Ezért választottam emblémámul a sárga teknőst, és a test-lélek-szellem egységére utaló CORANS ‘Randevú Az Önismeretlennel’nevet - latinul: CORpus-ANima-Spiritus.

Szeretem és művelem a SzomatoDrámát. Az általam vezetett játékok során azt tapasztaltam, hogy örömmel szentelem oda minden figyelmemet, és könnyen hangolódom a partneremre. Erősségeim az együttérzésem, az intuícióm és az élettapasztalatom. Az ügyfeleimtől kapott visszajelzések alapján eredményesen kísértem őket a belső világukban tett utazásaik során. Idézek ezekből a véleményekből:

”Tetszett, hogy barátságos voltál, és hogy mindenki felé szeretettel fordultál. Nagyon jól esett az energiáidat érezni.” Á. Zs.

“Amikor kiválasztottalak a játékvezetők közül, még csak nem is sejtettem, hogy milyen csodálatos lesz veled játszani. Mindent odaadtál magadból, amit csak adhattál. Ez megható volt és én mindent befogadtam, mert nagyon jól esett.” B. É.

A ‘Randevú Az Önismeretlennel’ SzomatoDráma foglalkozásaimon szabad mozgásteret biztosítok a klienseim számára. Igyekszem megteremteni az elvárásoktól és feladatoktól mentes együttműködés terét annak érdekében, hogy ők érdemben foglalkozhassanak a legfontosabb kérdéseikkel. SzomatoDráma programokon Budapesten és környékén, vagy online találkozhatsz velem.

Elsősorban azok a témák találnak rám, amelyek a nőként kihívásoknak megfelelést, ugyanakkor a nőiség megélését, a párkapcsolati és családi harmónia megtalálását, valamint az önelfogadás és önszeretet megvalósítását célozzák. Ezekhez sokszor a friss vagy kiújuló testi tünetek vagy betegségek szolgáltatnak alkalmas kiindulási pontokat.

Ha szeretnél találkozni velem, akkor a következő lehetőségek közül választhatsz:

  • Időpontja: rendszeresen meghirdetett időpontokban
  • Időtartama: 5-6 óra
  • Helyszíne: GYÖNGY FITNESS - 1114 Budapest, Fadrusz J. u. 5.
  • A részvétel díja: 20.000 Ft/fő/alkalom
    A foglalkozásokon való részvétel előzetes regisztrációhoz kötött. A jelentkezéseket a díj beérkezésének sorrendjében fogadom.

Amennyiben érdeklődésed konkrétabbá válik, akkor a következő módokon veheted fel velem a kapcsolatot:

Telefon: +36 (20) 955 4947

Messenger: http://m.me/RandevuAzOnismeretlennel

E-mail:

Facebook: https://www.facebook.com/RandevuAzOnismeretlennel

Szeretettel várlak, üdvözlettel, Laci

Németh László

SzomatoDráma játékvezető

CORANS ‘RANDEVÚ AZ ÖNISMERETLENNEL’

#RandevuAzOnismeretlennel #CORANS #SzomatoDrama