Szakember

Tisch Márta
Ajánljuk Neked

Tisch Márta

+36208289104

Szeretettel köszöntelek!

Tisch Márti vagyok. Megtiszteltetés számomra, hogy időt és figyelmet szentelsz nekem. A coaching, valamint a SzomatoDráma módszerével dolgozom. Örömmel kísérlek Téged is célod felé, belső erőforrásaidhoz és testi-lelki jóllétedhez vezető utadon, akár kiscsoportban, akár egyéni konzultáció keretein belül.

Talán növekedni szeretnél életed egyik-másik területén, vagy éppen lelki nehézségekkel, kapcsolati problémákkal, testi tünetekkel küzdesz. Lehet, hogy olykor nem könnyű megértően, elfogadással fordulnod önmagad vagy szeretteid felé. Bármi zajlik is éppen az életedben, tudnod kell: nem vagy egyedül.

Gyermekkorunkban a legtöbben kevés jó mintát kaptunk a testünkkel és belső világunkkal való harmonikus viszony kialakítására, ápolására. A külvilágból rengeteg elvárás, sürgetés, kéretlen inger és információ terhel minket. Nem meglepő, ha a kelleténél többször érezzük bizonytalannak, feszültnek, kimerültnek magunkat.

Gyakran előfordul, hogy elkezdünk “dolgozni magunkon”, ám eközben valahogy szem elől tévesztjük a hogyant. Átlépünk testünk-lelkünk valódi szükségletein, és csak később vesszük észre, hogy a fürdővízzel a gyereket is kiöntöttük. Majd a kör bezárul: újra kimerültnek, tanácstalannak, tehetetlennek érezzük magunkat, azzal a felismeréssel megtoldva, hogy velünk van a baj...

SzomatoDrámás látásmódommal nem azt keresem, hogy “hol akadtál el”, vagy mit kellene megjavítanod. Kalandra hívlak, hogy élményeket szerezhess önmagad valóságáról. Megtapasztalhatod, mit és hogyan érdemes tenned, ha az élet hullámai összecsapnak fölötted, vagy kérdések merültek fel benned. Megérezheted és kialakíthatod magad és mások felé azt a fajta bánásmódot, amely hozzásegíthet téged testi-lelki harmóniád megteremtéséhez vagy kapcsolataid minőségének átalakításához.

Leghűségesebb tanítónk a testünk: bölcsességére mindig számíthatunk. Tünetek, érzetek nyelvén üzen arról, mi fáj valójában. És ha nyitottak és kíváncsiak vagyunk, kapcsolatba léphetünk vele, és megérthetjük, hol szól rólunk az a tünet, ami foglalkoztat minket. Megtanulhatunk érzékeny hallgatójává válni, együttműködni, kommunikálni vele akár nap mint nap. Fizikai jóllétünk, belső felismeréseink megszületése, kapcsolataink pozitív irányú átalakulása pusztán mellékhatása ennek a szeretetteli, bensőséges kapcsolódásnak önmagunkhoz.

Szívből kívánom Neked, hogy Te is megtapasztalhasd saját Gyógyító Játékod erejét!

Az aktuálisan meghirdetett csoportos SzomatoDráma alkalmakat Facebook oldalamon találod az Eseményekben. A Facebook keresőjében @Szőnyeg néven találsz rám.

- Ha a meghirdetett helyszín, időpont nem alkalmas neked, jelezd bátran, megtaláljuk a megoldást.

- Ha barátaiddal, ismerőseiddel szeretnél SzomatoDrámázni, szintén jelezd, erre is van lehetőséged nálam.

- Ha egyéni konzultációra szeretnél jönni, küldhetsz üzenetet a Szőnyeg oldalon, vagy írhatsz e-mailt is a címre. Sürgős esetben a fenti mobilszámon tudsz elérni.

Örömmel várlak!

Útravalóul, kérlek, engedd meg, hogy megajándékozzalak Téged egyik kedvenc idézetemmel:

“Az is, amitől el szeretnél futni, és az is, ami után sóvárogsz, benned van.”
(Anthony de Mello)

Barátsággal:

Márti