Szakember

Soós Aliz
Ajánljuk Neked

Soós Aliz

+36306319597

www.bodyandlife.hu

Szenvedélyesen szeretem a munkámat. Hiszem és tapasztalom, hogy nincs annál gyógyítóbb dolog, mint találkozni, kommunikációba lépni a bennünk zajló érzésekkel, élményekkel, gondolatokkal, elképzelésekkel – a belső világunkkal.

A szomatodráma alapú egyéni konzultáción ezt tesszük. Megjelenítjük, képekké formáljuk a térben a tüneteinket, betegségünket vagy akár egyes érzéseinket, én-részeinket. Így tud megteremtődni a találkozás és a kommunikáció köztünk és a bennünk zajló folyamatok között.

Minden betegség és tünet mögött van ugyanis egy történet, ami rólunk szól. Ha megismerjük ezt a történetet, lehetőségünk nyílik újraírni azt. Többnyire berögződött gondolatokat, hiedelmeket, viselkedésmintákat találunk egy-egy betegség vagy nehézség mögött. Amint ezekre rálátunk és tudatossá válnak, onnantól kezdve szabadon dönthetünk, hogy változtatunk-e rajtuk.

Eddigi praxisomban számtalan gyógyulási folyamatot végigkísértem. Azt tapasztaltam, hogy nem fejlesztgetni, javítgatni kell magunkat ahhoz, hogy jobban legyünk. Elég, ha találkozunk mindazzal, akik vagyunk: a jellemző működésmódjainkkal, reakcióinkkal, és azzal, hogy mi van mindezeken túl: a lelkünkkel. Ezek az élményszerű találkozások és felismerések magukkal hozzák a gyógyulást, a változást, az önszeretetet – mintegy „mellékhatásként”.

Hiszem, hogy nincs más dolgunk, mint kíváncsian ránézni arra, ami bennünk történik – legyen az egy betegség, egy tünet vagy bármilyen élethelyzeti elakadás kapcsán felbukkanó érzések. Ha ezt megtesszük, utat nyitunk a gyógyulás és a változás felé.

A saját életemben is megtapasztaltam a szomatodráma játékok gyógyító hatását: egy krónikus női betegségből gyógyultam meg a módszer segítségével. Mára életformámmá vált a belső világom játékos felfedezése. Megtapasztaltam, hogy minél többször gyakoroljuk ezt, annál inkább erősödik az önmagunkkal való szeretetteli kapcsolat, ami óriási erőforrás a mindennapokban. Idén megjelent egy online munkafüzetem, „A testem és én – Önszeretet-gyakorlatok minden napra” címmel, amelyben adok néhány hasznos támpontot ehhez.

Gyakran fordulnak hozzám női betegségben szenvedők, babára vágyók és mindazok, akikhez közel állnak az élményalapú önismereti módszerek.

A konzultáció időtartama: 90 perc

Díja: 22 000 Ft.

Átlagos várakozási idő: 1-2 nap

Helyszín: Budapest, II. kerület. és Balassagyarmat

Online konzultációt is vállalok! (90perc)

Díja:20 000 Ft.