Szakember

Váradi Zoltán
Ajánljuk Neked

Váradi Zoltán

+36202073466

Az érzelmi tudatosság foglalkoztat: az EGÉSZségbe beletartozik a testen túl sok más, a gondolataink, világlátásunk, érzelmeink egysége is. Útkeresésemhez sokan hozzájárultak, nagyon hálás vagyok mindegyiküknek a felismerésekért: egy rövid – ám nekem meghatározó – ideig egy gyerekagykontroll-oktatónak segédkezhettem; jóval később egy távol-keleti eredetű módszertan avatómestere lehettem, sok embernek átadva az alapokat, több száz esetben segíthettem kezeléssel vagy a reinkarnációs technika alkalmazásával; táncpartnerem és a tangó is alakította világlátásomat, míg megérkeztem a Szomatodrámához: szeretem azt a nyitott látásmódot, ami a „megmondás” helyett inkább a megismerésre és megtapasztalásra bíztat. Szervesen beleillik ez a nézőpont abba a csaknem két évtizednyi problémamegoldó rutinba, amivel vállalati problémákat segítek megoldani és oktatom ennek eszközeit.

Valamely egészségi vagy érzelmi problémáddal kapcsolatosan fogunk beszélgetni.

Meggyőződésem, hogy az ember problémáinak nagy része elindul a „megoldódás” felé, ha helyzetére más, több nézőpontból is rá tud nézni, ám ezt a pillanatnyi érzelmi állapota nem könnyíti. Egy-egy játékban, konzultációban először is megjelenik előttünk az, ahogyan megéled a problémádat; letisztulnak érzéseid, érzelmeid, viszonyulásod. Lehetőséged van arra is, hogy megszemélyesítsd a többi érintettet, átérezd és ezen keresztül megismerd érzéseiket, a motivációikat; és a megismerés által elkezdjen felszabadulni az az energia, amit a játékban cselekvésbe is fordíthatsz: kipróbálhatsz más alternatívákat is, ezáltal gazdagodva lehetőségeidben.

Amivel meg szoktak keresni:

  • egészségi problémák, emésztési zavarok, allergiák. Sokszor olvastuk a stresszről, hogy belső szervek „fura” működéséhez vezethet.
  • gerinccel, tartással, mozgással kapcsolatos elváltozások, amelyek szintén lehetnek egy tartósan fennálló stresszhelyzet következményei.
  • munkahelyi és családi konfliktushelyzetek, amelyek sok éve feloldhatatlannak tűnnek.
  • vagy amikor csak arra van szükséged, hogy valaki végre úgy figyeljen rád, ahogyan az neked kell, ne adjon tanácsot, hanem csak hallgasson meg, és tegye lehetővé, hogy „gyógyuljon a lelked”, megtaláld a magad útját.

Minden alkalom egyedi, nincs előre megírt forgatókönyv. Te döntöd el mindig, mely témáddal szeretnél foglalkozni. Egy-egy témának több rétege is lehet, a Te döntéseden múlik, hogy több alkalommal is találkozni fogunk-e, minden alakalommal arra törekszünk, hogy megtaláld azt, amiért jössz.

A konzultáció időtartama: kb. 2 óra

Díja: 16000 Ft.

Tipikus várakozási idő: pár nap

Helyszín: Győr