Szakember

Daxkobler Márta
Ajánljuk Neked

Daxkobler Márta

Budapest

+36205415861

Olykor előfordulhatnak helyzetek, amikor testünk-lelkünk jelzi, hogy talán eljött az idő egy kis megállásra, újragondolásra, új nézőpontok integrálására. Természetes fejlődésünk időnként gondolataink, működési mintáink, érzéseink megújulását is igényli. Testünk mint érzékeny tükrünk, hű szövetségesünk és bölcs tanácsadónk nagy segítségünkre szolgálhat ezekben a helyzetekben is. A szomatodráma módszerével lehetőségünk nyílik arra, hogy testünkön keresztül önmagunkkal s a világunkkal egy még szeretetteljesebb és egészségesebb kapcsolatba kerüljünk.

Szeretettel várlak egyéni konzultációra, ha

- valamilyen testi tüneted üzenetét szeretnéd jobban meghallani,

- úgy érzed, életed valamely területén elakadtál utadon,

- valamilyen szorongásos vagy depressziós panasszal küzdesz,

- spirituális témájú kérdéseidre keresel választ,

- vagy egyszerűen csak játékra, kalandra vágysz, s valódi, szeretetteljes találkozásra Önmagaddal és mindazzal, ami épp figyelmed fókuszába kerül.

Pszichológusként immár több, mint 15 éve van szerencsém együtt „játszani” felnőttekkel, gyermekekkel egyaránt, ahol egyedülálló és csodás világukba(n) kalauzoljuk egymást, s e lelki kalandjáték során szinte mindig mindannyian nyerünk, gazdagodunk.

E találkozásokkor a szomatodráma csodás eszköztárát, illetve alkalomadtán természeti képeket, imaginációt, vagy a kreatív önkifejezés egyéb formáit is segítségül hívjuk arra, hogy a szavakkal elérhetőn túli, mélyebb Önvalónkkal kapcsolatba kerüljünk, s ezáltal egy mélyebb megértésre, nagyobb integritásra és harmóniára, nagyobb belső szabadságra tegyünk szert.

Személyesen magam is keresem a kreatív önkifejezés minél változatosabb lehetőségeit, ezért szívesen zenélek, táncolok, rajzolok, festek, s mindeközben folyamatosan kutatom az Ég és a Föld egyesülését bennem s a világban, hogy minél jobban elsajátíthassam a szeretet művészetét.

A konzultáció időtartama: 2 óra (az első órában beszélgetünk, a második órában játszunk)

Díja: 30.000 Ft.

Helyszín: Budapest, X. kerület, illetve ONLINE

Várakozási idő: változó; általában minimális, de maximum néhány hét