Szakember

Pataki Beáta
Ajánljuk Neked

Pataki Beáta

Budapest

+36705474007

www.gyogyitopillanatok.hu/

Szenvedélyem és egyben a „munkám” is ez lett: megismerni és megérteni az alapvető, univerzális (mindenkire vonatkozó) emberi természet és viselkedés törvényszerűségeit. Az utóbbi hat évben, és jelenleg is a betegség – gyógyulás, függőségek – leszokás, fogyás – testképzavarok, gyermekbetegségek, érzelmi- és viselkedészavarok témában keresnek meg, ezzel fordulnak hozzám a legtöbben.

Nagyon értékesek számomra a konzultációk utáni visszajelzések:

"Egy hete voltam nálad egyéni konzultáción, talán még félve, de ki merem jelenteni, hogy a pánikbetegségem elmúlt. Annyi olyan helyzet volt ebben a 7 napban, ami után már rég rámjött volna a roham, De NEM jött. Nagyon hálás vagyok neked!

Nem tudom leírni mennyire! 13 éve küzdöttem ezzel reménytelenül, majd jössz te, és 1,5 óra alatt megoldottuk!!!!!

Hihetetlenül boldog vagyok!! KÖSZÖNÖM, KÖSZÖNÖM, KÖSZÖNÖM!!!! ❤ " (V. Vivien)

Az a tapasztalatom, hogy a gyógyulás és a változás egy folyamat, amit egyrészt lehetséges és érdemes megtanulni bármely életkorban és élethelyzetben, másrészt viszont a mindennapokban is használható és személyre szabott instrukciók, támpontok szükségesek a megvalósításához. Sok esetben nem elég csak elhatározni vagy eldönteni a gyógyulás irányát és szempontjait.

Kísérem a hozzám fordulókat a testi tünetekből, függőségekből, érzelmi zavarokból való végleges gyógyulás felé. Az a tapasztalatom, hogy minden krónikus betegség egy függőség is, hiszen a hullámokban ismétlődő tünetek, vagy az állandó gyógyszerszedés kiszolgáltatottá tehetnek. Foglalkoztat a kényszerű cselekvés lélektana, addiktológus természetgyógyászként is dolgozom.

Az egyik sarkalatos pont a gyógyulás felé szerintem az, hogy megértjük mit jelent a saját tünetünk, betegségünk, mi az az egyéni ránk jellemző sajátos ok, rejtetten munkáló belső erőhatás, amely fenntartja a nem kívánt állapotot.

A szomatodráma egyéni konzultáció egy kiváló és hatékony, természetes, egyszerű, mély és játékos, önismereti módszer. Ha a Gyógyító Játék tapasztalatait „komolyan vesszük” akkor a szomatodráma egy látásmód is,

- mely révén megtaláljuk a hidat hiedelmeink, működésmódjaink, viselkedésünk és a testünk „viselkedése” között,

- amely visszaadja azt a életszerű és természetes kompetenciaérzetet, hogy közünk van a testünkhöz és a benne zajló folyamatokhoz, nem vagyunk kiszolgáltatva,

- segítségével megértjük és megéljük, hol és hogyan szól rólunk a testünk állapota és az életminőségünk,

- közelebb visz és ráhangol arra a mélyen bennünk lévő szeretetre és összetartozásra, amely minden Ember legmélyebb igénye, születési előjoga.

A saját állapotunkért és sorusunkért való felelősségvállalás az öngyógítás alappillére, az egyéni konzultáció során megtaláljuk az utat és a gyógyuláshoz, a problémamegoldáshoza való eljutás módját, irányát.Lehet, hogy számodra is elérkezett az idő, hogy felszabadulj a gúzsba kötő, megoldhatatlannak tűnő életkörüményekből, tünetekből? Szeretettel várlak!

A konzultáció időtartama: 90 perc

Díja: 20 000ft

Átlagos várakozási idő: 1-2 hét