Szakember

Pataki Bea

Budapest

+36705474007

Szenvedélyem és egyben a „munkám” is ez lett: megismerni és megérteni az alapvető, mondhatni univerzális (mindenkire vonatkozó) emberi természet és viselkedés törvényszerűségeit. Az utóbbi hat évben, és jelenleg is a betegség – gyógyulás, függőségek – leszokás, fogyás – testképzavarok, gyermekbetegségek, viselkedészavarok témában keresnek meg, ezzel fordulnak hozzám a legtöbben.

Az a tapasztalatom, hogya gyógyulás és a változás egy folyamat, amit egyrészt lehet és érdemes megtanulni bármely életkorban és élethelyzetben, másrészt a mindennapokban használható és nagyon is személyre szabott instrukciók, támpontok szükségesek a megvalósításához, nem elég csak elhatározni vagy eldönteni a gyógyulás irányát és szempontjait.

Kísérem a hozzám fordulókat a szenvedélybetegségekből, függőségekből, érzelmi zavarokból való végleges gyógyulás felé. Az a tapasztalatom, hogy minden krónikus betegség egy függőség is, hiszen a hullámokban ismétlődő tünetek, vagy az állandó gyógyszerszedés kiszolgáltatottá tehetnek. Foglalkoztat a kényszerű cselekvés lélektana, addiktológus természetgyógyászként is dolgozom.

Az egyik sarkalatos pont a gyógyulás felé szerintem az, hogy megértjük mit jelent a saját tünetünk, betegségünk, mi az az egyéni ránk jellemző sajátos ok, rejtetten munkáló belső erőhatás, amely fenntartja a nem kívánt állapotot.

A szomatodráma egyéni konzultáció szerintem egy kiváló és hatékony, mindazonáltal végtelenül természetes, egyszerű, ám mégis mély, játékos, önismereti módszer. Ha a Gyógyító Játék tapasztalatait „komolyan vesszük” akkor a szomatodráma egy látásmód is,

- mely révén megtaláljuk a hidat hiedelmeink, működésmódjaink, viselkedésünk és a testünk „viselkedése” között,

- amely visszaadja azt a életszerű és természetes kompetenciaérzetet, hogy közünk van a testünkhöz és a benne zajló folyamatokhoz, nem vagyunk kiszolgáltatva,

- megértjük és megéljük, hol és hogyan szól rólunk a testünk állapota és az életminőségünk,

- közelebb visz és ráhangol arra a mélyen bennünk lévő szeretetre és összetartozásra, amely minden Ember legmélyebb igénye, születési előjoga.

Ehhez a szép felelősségvállaláshoz való megérkezés áll gyógyítói munkám középpontjában, melynek révén a minket gúzsba kötő életkörülményekből és fájó tünetekből való végleges felszabaduláshoz juthatunk el. Szeretettel várlak!

A konzultáció időtartama: 90 perc

Díja: 20000ft

Átlagos várakozási idő: 1-2 hét