Szakember

Bálint Klára
Ajánljuk Neked

Bálint Klára

Maglód

+36302090710

Alaphivatásom: négy település reformátusainak lelkipásztora vagyok több mint harminc éve. Időközben mentálhigiénés szakemberré, lelkigondozói tereptanárrá, pszichodráma-, bibliodráma-, szomatodráma-vezetővé, majd szomatodráma módszerű egyéni konzulenssé képződtem. Legfrissebben Érzelmekre Fókuszáló Párterápiás módszerrel (EFT Externship), Család- és Párterápiás képzéssel (MCSE) és Buda László Ultrarövid Terápiás Módszerének megismerésével gazdagodhattam – mely utóbbi terápia csoportos képzésében Buda László egyik közvetlen munkatársa vagyok.

Harmincöt évet felölelő, embereknek segítő hivatásom és mindmáig tartó, folyamatos képződésem során egyéni mód születhetett meg bennem, amellyel a visszajelzések szerint, Istennek hála, eredményesen lehetek – akár egyetlen találkozás alkalmával is – segítségére a hozzám fordulóknak.

Számomra a TALÁLKOZÁS – Istennel, önmagammal, a másik emberrel – a legfontosabb. A találkozásban csoda történik. A megérintődés csodája. „Mikor a lelkem roskadozva vittem, / Csöndesen és váratlanul / Átölelt az Isten.”, „Hallom, ahogy a lelkemben lépked, / S az ő bús »Ádám hol vagy?«-ára / Felelnek hangos szívverések. / Szívemben már őt megtaláltam, / Megtaláltam és megöleltem…” (Ady) És az ÖLELÉSBEN, a kapcsolódásban minden a helyére kerül. Az elveszített Éden, a kapcsolat áll helyre. Gyógyulok, mert gyógyít a kapcsolódás, a KAPCSOLAT… S gyógyul bennem és körülöttem minden.

Lenyűgöz, ahogy e csoda megszületését újból és újból tetten érem a szomatodrámában és az ultrarövid terápiában; amilyen gyengéden s rövid időn belül elvezet oda, ahol rendeznivalónk, gyógyulni- és gyógyítanivalónk van. Megköszönöm Buda Lászlónak, hogy rajta keresztül mindezt megismerhettem.

Bizalommal és szeretettel fogadom mindazok megkeresését, akik:

  • szeretnék lelküket, önértékelésüket, önbecsülésüket, önképüket, önmagukkal és másokkal való érzelmi kapcsolatukat erősíteni;
  • segítő, erőt adó beszélgetésre, életérzést, életet megváltoztatni tudó megmozdulásra vágynak;
  • magánéleti/házassági/családi krízisben, gyászban, fájdalomban, lehangoltságban szenvednek;
  • sérelem, harag, megbocsátani nem tudás fogságából szabadulnának;
  • testi tünettől szenvednek (ami mögött gyakran lelki elakadás állhat);
  • transzcendenssel kapcsolatos kérdéseik vannak, spirituálisan vágynak fejlődni;
  • vagy „csak” szeretnék bizalommal kiönteni a szívüket olyan valakinek, aki befogadással, megértéssel, együttérzéssel fogadja, és bátorítással, öleléssel bocsátja útjára a kopogtatót.

Első konzultáció: 20.000 Ft/120 perc

További konzultációk: 10.000 Ft/60 perc

SZEMÉLYES konzultáció: Maglódon, Budapesttől 30 percre, akár autóval, akár tömegközlekedéssel. (Vonattal a Keleti pályaudvarról, busszal az Örs vezér térről fél óránként, valamint szintén busszal Kőbánya-Kispestről óránként indulnak járatok. Az M0-ás autóút Maglód mellett halad el.)

ONLINE konzultáció: Messengeren, Skype-on.

Átlagos várakozási idő: néhány nap.