Szakember

Bálint Klára
Ajánljuk Neked

Bálint Klára

Maglód

+36302090710

Alaphivatásom: református lelkipásztor; később mentálhigiénés szakemberré, lelkigondozói tereptanárrá, pszichodráma-, bibliodráma-, szomatodráma játékvezetővé, majd szomatodráma módszerű egyéni konzulenssé képződtem; legfrissebben pedig Érzelmekre Fókuszáló Párterápiás képzéssel (EFT Externship) gazdagodtam.

Számomra a TALÁLKOZÁS: Istennel- önmagammal- a másik emberrel a legfontosabb. A találkozásban csoda történik. Megérintődöm és megérintek. Önmagamból/önmagamat osztom meg a másikkal, önmagából/önmagát osztja meg velem a másik. A találkozás: ajándékozás.

A legelementárisabb élményem: „Mikor a lelkem roskadozva vittem, csendesen és váratlanul, átölelt az Isten.” „Hallom, ahogy a lelkemben lépked, s az ő bús „Ádám hol vagy?”-ára, felelnek hangos szívverések. Szívemben már őt megtaláltam, megtaláltam és megöleltem!” (Ady) – És az ÖLELÉSBEN, a kapcsolódásban minden a helyére kerül. Az elveszített kapcsolat/Éden áll helyre. Gyógyulok, mert gyógyít a KAPCSOLAT… s gyógyul bennem/körülöttem minden.

Bizalommal és szeretettel fogadom mindazok megkeresését, akik:

  • Szeretnék lelküket, önértékelésüket-önbecsülésüket, önmagukkal- és másokkal való érzelmi kapcsolatukat erősíteni.
  • Segítő beszélgetésre, megélhető „játékra,” életérzést/életet megváltoztatni- tudó megmozdulásra vágynak.
  • Magánéleti/házassági krízisben, gyászban, fájdalomban, lehangoltságban szenvednek.
  • Sérelem/harag/megbocsátani nem-tudás fogságából szabadulnának.
  • Testi tünettől szenvednek (ami mögött valószínű lelki elakadás állhat).
  • Spirituális kérdésekben éreznek elakadást az életükben.
  • Vagy „csak” szeretnék bizalommal kiönteni a szívüket olyan valakinek, aki be-fogadással, meg-értéssel, együtt-érzéssel fogadja… öleléssel bocsátja útjára a kopogtatót.

Az első konzultáció: 15.000.-Ft/120 perc

További konzultációk: 8.000.-Ft/60 perc, ill. 15.000.-Ft/120 perc

Helyszín: Maglód,Budapesttől 30 percre, akár autóval, akár tömegközlekedéssel. (Vonattal a Keleti pályaudvarról, busszal az Örs vezér térről fél óránként indulnak járatok).

Átlagos várakozási idő: néhány nap