Szakember

Bedő Nóra
Ajánljuk Neked

Bedő Nóra

Budapest

+36 30 201 3333

www.szeretetero.hu

A testem számomra egy életre szóló bensőséges kapcsolat, mely sok felismerést, fájdalmat, örömet és gyönyört is okoz számomra. Szeretnélek téged is arra hívni, hogy kerülj beljebb saját testedben, fedezd fel kincseit és halld meg a hangját! Szomatodrámával kis csoportokban dolgozom, meghitt, bensőséges légkörben, saját terápiás központomban.

Felső vezetői, közgazdász szerepből formálódtam át a segítői hivatásra. Először energetikai gyógyítást tanultam, majd továbblépve a belső lelki okok, mögöttes családi dinamikák feltárása felé képeztem magam tovább. Az Integrál Akadémia 3 éves integrál pszichológia szakát végeztem el, tanultam külön terápiás kommunikációt, majd Hellinger-féle családfelállítást. A SzomatoDráma ekkor toppant be az életembe és ezzel érzem azt, hogy végre, megvan a módszer! A módszer, amivel a testtel úgy tudunk foglalkozni, hogy a lélek birodalmába is belépünk.

Humanisztikus terápiás módszerekkel segítem a hozzám fordulókat. Fogom a kezüket az úton, hogy meghozhassák saját döntéseiket, felelősséget vállaljanak életükért, rálássanak az elakadások okára, saját személyiségük mozgatórugóira. Relaxációt és stresszkezelési technikákat tanítok a jóga ősi forrásából merítve. Nagy elkötelezettséggel, szeretettel és örömmel vezetem a SzomatoDráma és családállítás csoportjaimat, segítem a hozzám fordulókat elindulni a gyógyulás útján.

Bármilyen fizikai vagy lelki problémával fordulhatsz hozzám. Különösen krízisben levő nőkkel, az anyaság körüli problémákkal, női szerepeket és női mintákat érintő kérdésekkel foglalkozom, 2005 óta vagyok önkéntes egy anyaotthonban.