Programjainkról

Szomatodráma programokGyógyító elvonulás

A Gyógyító Elvonulás Nőknek egy, szép és nyugodt környezetben eltöltött, három napos önismereti-öngyógyító program, Oláh Katalin és Pataki Beáta, Dr. Buda László legközelebbi munkatársai vezetésével, és gyakorlott játékvezetők közreműködésével.

Ez a kiemelt programunk kifejezetten lányoknak, nőknek, hölgyeknek, asszonyoknak szól, akiket mélyebben érdekel az önelfogadás és önszeretet témája, a női test és női lelkület kapcsolata, az öngyógyítás egyszerűsége és szépsége, a szomatodráma különleges világának alaposabb felfedezése.

A 3 nap fokozatosan elmélyülő önismereti-öngyógyító élményt kínál. A testünkkel való kapcsolat mély átélése és a testi tüneteink üzeneteinek felfedezése útján jutunk el lelki történeteinkhez, elfedett konfliktusainkhoz, melyeket – gyakran intenzív érzelmek kíséretében – feloldhatunk, szabad utat engedve az öngyógyítás folyamatának.

A résztvevők nem csupán egy különleges módszerrel ismerkedhetnek meg, de egy egészen új szemléletet is elsajátíthatnak test és lélek kapcsolatáról, amely mind a saját egészségi állapotuk javítása, mind világképük tágítása, mind lelki békéjük elmélyítése szempontjából hasznos lehet. A program tematikája kifejezetten a női "témákra" és tünetekre is fókuszál.

Az Női Elvonulás játékos, kreatív élmény, gyakorlati és tapasztalati módon tanít és gyógyít, lehetőséget ad (újra)felfedezni a nőiség, a női közösség támaszt nyújtó erejét.