A gyógyító játék vezetése - gyakorlati útmutató
Ajánljuk Neked

A gyógyító játék vezetése - gyakorlati útmutató

2015 őszén készült el ez a kézikönyvem, melyben a szomatodrámával és a Gyógyító Játékok vezetésével töltött évek tapasztalatait foglaltam össze. Tanítványaim visszajelzései érlelték meg bennem a gondolatot, amely aztán szándékká, elhatározássá nőtt: alaposabb támogatást adnom a módszert tanulóknak. Így hát leírtam pontról pontra mindazt, amit fontosnak tartok, és megfogalmaztam a válaszaimat azokra a kérdésekre, amelyek az elmúlt évek során a leggyakrabban merültek fel a képzéseken. A kézikönyvet elsősorban akkor ajánlom neked, ha valamelyik képzésünket végzed éppen, vagy már megtanultad és használod a módszert a gyakorlatodban. Azonban haszonnal forgathatod akkor is, ha nem kimondottan a szomatodráma módszerét használod, de emberekkel, csoportok vezetésével foglalkozol, vagy egyszerűen csak érdeklődsz a test és a lélek, a Gyógyító Játékok, és az öngyógyítás iránt.

Ezt a kézikönyvet minden képzésben résztvevőnk megkapja, így ha fontolgatod azt, hogy belépj a szomatodráma képzési rendszerébe, akkor a részvételi díj költsége tartalmazza a kézikönyv árát.

136 oldal --- Kötés: papír / puha kötés --- Kiadó: Testtől Lélekig Alapítvány --- ISBN: 978-963-12-6082-3

Visszajelzések

Krisztina:Nagyon nagy élvezet volt végigolvasni! Számomra sokkal élőbb ez a könyv mint a Mit üzen a tested... Teljesen új perspektívákat nyit. Szerintem nem csak azoknak kéne olvasniuk akik tanulják, hanem akik érdeklődnek, mert ez alapján jobban megszerethetik és minden felmerülő félelem, kétség, tartózkodás elmúlna tőle és bátrabban mernének belevágni a játékba. Szeretnék gratulálni a fogalmazáshoz és a stílushoz is. A könyvön keresztül is ugyanúgy átjön az a kedves gondoskodó szeretet amiket az óráidon lehet tapasztalni és ez plusz külön élmény a tartalom mellett Ha nem szomatodrámáznál, íróként tuti nagy sikereid lennének .) Úgyhogy ezek után reménykedve várom hátha majd írsz még valamilyen más könyvet is mert nagy élvezet olvasni!

Márton:Ahogy másodszorra olvasom, nagyon megérint az a praktikusság, egyszerűség és természetesség, amivel bemutatod a vezetést. Azt érzem, nagyon komolyan veszed, mit írsz nagy betűvel és mit nem. És sok látszólag odavetett, félmondatos megjegyzésed mögött ott tornyosul csendben a több évtizednyi tapasztalat. A pszichodráma képzéssel küszködő kezdő vezetőként nagy irigységgel gondolok tanítványaidra. Olyan nagy segítség lett volna, ha mondjuk az asszisztensi szakaszban valaki kezünkbe adott volna egy ilyen útmutatót. Ha vette volna valaki a bátorságot és a fáradságot és megírt volna egy hasonlóan tiszta, frappáns bevezetést. Ha nem hiába kérlelnénk a kiképzőinket, hogy írják már le ugyan azt a néhány alapelvet, ami látható módon kikristályosodott számukra a vezetéssel kapcsolatban. Te ezzel a könyvvel megteremtetted a lehetőséget, hogy egy kezdő Szomatodráma vezető alapot kapjon a növekedéshez. Olyan fajta gesztusnak élem meg, hogy energiát fektettél egy ilyen írás létrehozásába, ami számomra védjegye a munkádnak, legalábbis amit láttam belőle. Ezt a figyelmességet éreztem az alapképzés folyamán is…