Mit üzen a tested?
Ajánljuk Neked

Mit üzen a tested?

2013. őszén jelent meg első könyvem, és azóta több, mint húszezer példány fogyott belőle. Amellett, hogy ez személyes örömmel tölt el, mert egyértelművé teszi, hogy érdemes volt belefognom, valami kollektívebb, tágasabb öröm is van bennem attól a tudattól, hogy ez a téma ennyi embert érdekel! Szinte megborzongok, ha belegondolok abba a jövőbeli lehetőségbe, hogy az emberi test működését idővel mindenki csakis a benne lakó lélek működésével együtt fogja vizsgálni, értelmezni és kezelni... hogy az emberek számára napi evidencia lesz, hogy kommunikáljanak a testükkel, szerveikkel... hogy mindenki megtapasztalja az öngyógyítás hatalmas lehetőségeit...

Ez a könyv lehetőséget adott nekem, hogy alaposan kifejtsem, mit értettem meg a test és lélek egységéről, az egészség és betegség kapcsolatáról, a gyógyítás és gyógyulás csodájáról. A megjelenés óta sok száz lelkes visszajelzést kaptam, és meglepve tapasztaltam, hogy jópáran saját gyógyulásukról számoltak be, pedig ez nem szerepelt előzetes elképzeléseimben. Egészen fellelkesít, hogy mennyi olvasó tudta a maga számára gyógyító gyakorlattá érlelni a könyvben leírtakat! Sokat jelent nekem, hogy ennyien vették a fáradságot, hogy tapasztalataikról visszajelzést adjanak. Ezúton is köszönöm kedves olvasóimnak!

_____________________________________

Bár saját testünk a „leghűségesebb társunk” életünk folyamán, a vele való kapcsolatunk gyakran megromlik, ellentmondásossá válik. Bizonyos részeinket talán kedveljük, büszkék vagyunk rájuk, más részeinket azonban elutasítjuk, utáljuk, sokszor egyenesen undorodunk tőlük. Ha pedig ez a test "elromlik", értetlenséggel, ijedelemmel vagy haraggal reagálunk, és – ha a panasz nem múlik magától – külső megoldásokat keresünk, esetleg elvisszük egy "szerelőhöz".

Viszonylag ritka, hogy valaki a hála, a szeretet, a gyengédség, az elfogadás, a tisztelet, a csodálat érzéseit a saját testével kapcsolatban rendszeresen megélje, ennek megfelelően gondoskodjon róla, és igyekezzen megérteni, komolyan venni jelzéseit, érkezzenek azok akár apróbb kellemetlenségek, testsúlyproblémák, kimerültség vagy súlyosabb betegségek formájában.

Tested tükrözi érzelmeidet, gondolataidat, emlékeidet, kapcsolataidat, konfliktusaidat. Feltárul benne egész élettörténeted – sőt, gyakran szüleidé, felmenőidé is. Ha meg akarod fejteni, mit üzennek a tüneteid, ha szeretnél meggyógyulni, fontos, hogy képes legyél kommunikálni testeddel, élményed legyen arról, hogyan szólíthatod meg­, és miként válaszol neked a maga sajátos "nyelvén". A test ugyanis sohasem hazudik. Közlésmódja tiszta, erőteljes, maximálisan személyes – és igen, sokszor fájdalmas, kíméletlen. Ugyanakkor, minden pillanatban készen áll arra, hogy segítsen valami lényegeset megérteni és megváltoztatni.

Ebben a könyvben összefoglalom mindazt, amit az elmúlt két évtized során a testtel való gyógyító kommunikációról megtanultam, megtapasztaltam. Szeretnélek megtanítani arra, hogy miként derítheted fel tüneteid mélyebb jelentését, hogyan alakíthatsz ki bensőségesebb, szeretetteljesebb kapcsolatot testeddel, és bemutatom az általam megalkotott szomatodráma nevű módszert, melynek segítségével mindez a gyakorlatban megvalósítható.

256 oldal --- Kötés: papír / puha kötés --- Kiadó: Kulcslyuk Kiadó Kft. --- ISBN: 9786155281099

Visszajelzések

Hajnalka:Pár napja kaptam kölcsön a “Mit üzen a tested?” című könyvét. Lassan haladok vele, mert a legtöbb dolgot kétszer is elolvasom, annyira tetszik, igaz, annyira jól összefoglalja és tovább viszi, magasabb szintre emeli mindazt, amit magam is tudtam, de nem volt ennyire tudatos. Izgatottan, lelkesen várom, mi mindent tesz majd lehetségessé számomra ez a könyv.

Angéla:Kedves László! Pár héttel ezelőtt egy több napos pulzusvarianciára alapuló testszenzoros mérésem volt. Ma volt a személyes kiértékelése. Egyik nap este az szerepelt a naplózásban, hogy 3.5 órát olvastam éjfélig. A cég vezetője a kiértékelésnél megkérdezte, hogy milyen könyvet olvastam, mert ilyet még nem látott, hogy miután egy órát olvastam a testem teljesen átment a feltöltődés, rekreáció szakaszba és ez végig tartott, kvázi úgy mentem bele az alvásba, hogy teljes nyugalmi állapotban voltam. A Mit üzen a tested? volt az! Azt mondta, mindenképpen mondjam meg az írónak, hogy tudományos bizonyíték van a kezemben a könyv hatásáról. Szóval köszönöm, bár a lelkem úgy érzi jól jönne egy szomatodráma is...

Mária:Köszönöm, hogy megírta ezt a könyvet, és köszönöm, hogy rátaláltam, és elolvashattam. Voltak részek, amin jót mosolyogtam, (a humoros leírás miatt), világosan és érthetően fogalmaz, minden szavát lelkesedve olvastam. Testünk csodálatos öngyógyító képességgel rendelkezik, ezt én saját bőrömön tapasztaltam Fiatal koromban sokat voltam beteg, sokféle műtétet elvégeztek rajtam, amit nem is kellett volna, ha hamarabb rájövök, hogy mi okozza nálam a sok problémát. Többször is megtapasztaltam,hogy magától gyógyult meg a testem, még gyógyszert sem szedtem. Mire a vizsgálatot elvégezték már nem volt semmi bajom. Elkezdtem keresni a sok betegség okát, és aki keres az talál is. Nem régen egy hozzátartozóm bekerült az ideggyógyászatra, és szomorúan kellett felismernem, hogy még ott sem foglalkoznak a beteg lelkével, csak a tüneteket próbálják eltüntetni gyógyszerekkel. Volt részem téves diagnózis felállításában is. Úgy gondolom egyre több ember fogja felismerni, hogy a gyógyulása a saját kezében van, és felelősséget vállal saját magáért, nem pedig mástól várja el ,hogy "megjavítsa". Könyvében jó volt olvasni, hogy egy orvosnak is olyan problémái vannak, mint egy "közönséges" halandónak, és ezt bátran be is vallja, saját tapasztalatait megosztja az olvasóval. Esetleírásai érdekesek és érthetőek, érezhető, hogy igazán segíteni akar a hozzá fordulóknak. És az különösen tetszik, hogy közel kerül pácienseihez, még az érintés, ölelés gyógyító hatását is alkalmazza. Kívánom, hogy munkájában sok sikert érjen el, és minél több gyógyult páciens segítse az újabb felismerésekben. Munkatársainak is kívánok eredményes, szeretettel teli munkát.

Ildikó:Hálásan köszönöm azt a sok gondolatot, melyet papírra vetett és egy könyv formájában nekünk adott. Gratulálok ehhez a csodás, összeszedett íráshoz, mely segítséget adott nekünk, kérdéséket feltevő, kételkedő és válaszokat váró embereknek. Boldogsággal töltött el minden perc, melyet olvasásra szántam és megnyugvást adott a lelkemnek, hogy van megoldás mindenre, nem is kell messze menni, csak magunkba vonulni, ismerkedni és bánni mindazzal amink van. Köszönöm.

Maria:Kedves Doktor Úr! Ön a könyve végén megköszöni, hogy végigolvastam a könyvét, én viszont Önnek köszönöm, hogy megírta és elolvashattam ezt a gyönyörű, értékes könyvet, rég kerestem valami ilyesmit – és most megtaláltam. Ön azoknak irta ezt a könyvet, akik megjárták a poklot, és utat mutatott nekik, én is közéjük tartoztam... és az Ön könyve a támaszom – ahogy Ön irja: A FŰSZER!!!!!!!!!!!! Tiszta szivemből köszönöm!!!