SzomatoDráma

A SzomatoDráma egy játékos, könnyen elsajátítható, kreatív önismereti és terápiás módszer. Sokszor fájdalmas érzéseink irányítják tudattalanul életünket, amik idővel testi tünetek, betegségek formájában manifesztálódnak. A gyógyító játékok során olyan felismerések születhetnek bennünk, amelyeket egyetlen könyvből sem lehetne kiolvasni. A módszer segít önszeretetünk és önelfogadásunk gyakorlásában, hogy valódi, teherbíró, szeretetteljes kapcsolatot építhessünk önmagunkkal, testi, lelki és spirituális szinten egyaránt.

Bővebben

Programjaink

SzomatoDráma programjainkat Neked ajánljuk, ha testi tüneteket tapasztalsz, és szeretnéd megérteni azok üzenetét. Programjaink akkor is nyitva állnak Számodra, ha egészségesnek érzed magad, szívesen tennél lépéseket az önelfogadás, az önszeretet irányába, és érdekel, hogy mi rejlik benső világodban.

Bővebben

Módszertanulás

Sokan, akik megismerték a SzomatoDrámát, szeretnék elsajátítani a módszert. Képzéseinken megtanulhatóak a kiscsoportos játék és egyéni konzultáció mesterfogásai, és egyúttal ráléphetünk egy izgalmas, gazdagító önismereti útra is. A játékvezetők és a konzulensek képessé válnak arra, hogy szakmai tudásukat latba vetve segítsék a hozzájuk fordulókat abban, hogy érdemi felismerésekhez jussanak önmagukkal kapcsolatban, releváns érzelmeket éljenek át, és mobilizálják belső erőforrásaikat saját jóllétük és gyógyulásuk irányába.

Bővebben

Dr. Buda László

Dr. Buda László Ph.D., orvos, pszichiáter, pszichoterapeuta, a Pécsi Tudományegyetem korábbi tanszékvezetője, a "Mit üzen a tested?", a "Mit üzen a lelked?" és a „A Gyógyító Játék vezetése“ című könyvek szerzője, a Nyitott Akadémia rendszeres előadója, a szomatodráma módszer megalkotója.

Bővebben

Videók