Dr. Buda László

Egyéni konzultáció

Előfordulhatnak helyzetek, amikor úgy érzed, nem boldogulsz egyedül, kellene valaki, aki átsegít azon a bizonyos akadályon, ott van melletted, érti, min mész keresztül, látott már ilyet, talán maga is átélte, tudja, mi működik ilyenkor és mi nem.

Lehet, hogy valamilyen testi betegséggel, tünettel találkoztál, és hiszel abban, hogy ez jelentést, üzenetet hordoz számodra, csak nem tudod egyedül megfejteni, vagy nehéz ráérezned, hogyan is segíthetnél legjobban magadnak... Válaszokat, értelmes magyarázatokat, megoldási irányokat szeretnél.

Talán olyan biztonságos közeget keresel, ahol a lényeggel tudsz foglalkozni, bátran szembenézni mindazzal, ami akadályoz utadon, elengedni, amire már nincs szükséged, felkutatni valódi erőforrásaidat, és átlépni egy egészségesebb, harmonikusabb, örömtelibbb élet küszöbét.

Ha szeretnél több felelősséget vállalni lelki- és egészségi állapotodért, ha készen állsz egy rövid, mégis mély és hatékony munkához, akkor lehet, hogy találkozni fogunk. Segítheti közös utunkat, ha előtte elolvasod a könyveimet.

Ha szeretnél jelentkezni, kérlek, töltsd ki az alábbi űrlapot, s hamarosan minden információ megérkezik a postafiókodba.

Kérlek, vedd figyelembe, hogy a konzultációs alkalomra időnként sokat (akár hónapokat) kell várni, és előfordul az is, hogy nem is tudunk konkrét időpontot megjelölni. Ha sürgősnek érzed a dolgot, segítünk a megfelelő szakemberhez való eljutásban, és érdemes a csoportos programjainkon való részvételt is megfontolnod!

Szeretettel üdvözöllek:

László

Visszajelzések

Katalin:Köszönöm a mai mélyreható terápiát, a figyelmet és a biztonságot. Új megélésben volt részem, amivel eddig még nem találkoztam, és olyan nézőpontokat is kaptam, amitől valami felszabadult bennem. Biztos vagyok benne, hogy most elindult egy belső folyamat, ami ezután tapasztalható változásokat fog hozni. Külön öröm és megtiszteltetés, hogy személyesen megismertelek.

Dóri:Ezúton is szeretném kifejezni hálámat és köszönetemet a tegnapi konzultációért, igazán felemelő émény volt. Nagyon sok mindent sikerült megértenem magammal kapcsolatban, rávilágítottál olyan területekre, amelyekre magamtól sosem gondoltam volna... Egészen másként érzem magam, mint a konzultáció előtt, sokkal boldogabbnak és szabadabbnak, és ez nagyon jó érzés!

Kriszta:Az egyéni konzultációt és a "Mit üzen a tested?" c. könyv elolvasását és az abban szereplő gyakorlatok elkezdését követően voltam endokrinológiai kontroll vizsgálaton, s ott a labor eredményeim hosszú évek után először jók lettek! Köszönöm a támogatást!

Zsófi:Nagyon érdekes és tanulságos volt számomra a konzultáció, köszönöm Neked, hogy velem voltál. Még soha senkinek nem mondtam ki ezeket a gondolatokat és érzéseket, magamnak sem. Nem is tudtam, hogy ez így van bennem... Hogy ennyire mélyen, és hogy ez ilyen fájdalmas... Voltak olyan pontok, amikor szégyeltem magam, Előtted is, hogy mit gondolhatsz rólam... Mikor eljöttem Tőled, könyebbnek éreztem magam, mintha egy vihar vonult volna át rajtam. Utána csend lett bennem, a tudatomban és a testemben egyaránt béke volt. Aznap jól aludtam, és a fizikai fájdalmak is alábbhagytak. Az, hogy láttatad velem, hogy lehet ezt az egészet egy másikről szintről nézni, egy másik szinten is megélni, fantasztikus.

Zsuzsi:A konzultáció minden percét nagyon élveztem, bármily nehéz volt is. Azóta fantasztikusan érzem magam. Ahogy mondtad, görcsösen akarva nem tudunk megváltoztatni dolgokat, de amit ott nálad letettem, az nagyon sok mindent felszabadított és elindított bennem és ez által a környezetemben is. Amit Tőled kaptam – szebbé/könnyebbé teszi az életet. Amit a segítségeddel véghezvittem, az működött. Teljesen más érzelmi megnyilvánulásaim vannak. Átalakulnak dolgok. Értelmet kap az élet.