Blog

 • Külső hangok - belső káosz

  2016. február 14. - Szerző: Gere Viki

  Túlságosan mélyek voltak azok a sebek, túlságosan erősen hallottam a külső hangokat, így jól magamba betonoztam minden egyes szavát. De hiszem, hogy akármilyen mélyen is vannak, az én erőmmel, szeretetemmel és a „támogató külső hangok” figyelésével, illetve az általuk bennem elinduló érzések figyelésével fogok egyre közelebb kerülni ahhoz, hogy teljesen elfogadó, feltétlenül szerető odafigyeléssel forduljak a testemhez.

  Bővebben
 • Akár újévi fogadalom is lehetne:

  Amelyik ajtó kinyílik előttem, azon én bemegyek!

  2016. január 2. - Szerző: Dr. Buda László

  Nemrég járt nálam egy férfi, 15 éve fáj a feje. Nagy nehezen, a sok „fedősztori” alatt, rábukkantunk egy lényegesnek tűnő lelki történéshez: abban az időben egy döntést hozott magában, hogy elválik a feleségétől. Megbizonyosodott afelől, hogy a kapcsolatukból valami fontos elem (nem a szenvedély, a szerelem és hasonlók – ezek már rég elpárologtak – , inkább az őszinte érdeklődés...) végleg megszűnt. Mikor azonban ezzel előhozakodott volna, kiderült, hogy a felesége megcsalja. Ez a hír mellbe vágta, összezavarta és arra sarkallta, hogy minden áron maga mellett próbálja tartani a nőt. Sikerült! Azóta...

  Bővebben
 • Hogyan fogadjuk el saját testünket?

  2015. december 27. - Szerző: Dr. Buda László

  A testünk egész életünkre a társunk. A viszonyunk vele mégis gyakran ellentmondásos. Mit tehetünk azért, hogy a lehető legjobb kapcsolatot alakítsuk ki a testünkkel?

  Bővebben
 • A "párhuzamos univerzum"-játék

  2015. november 13. - Szerző: Oláh Kata

  Most egy olyan játékról írok, ami nekem nagyon bevált, ráadásul nagyon élvezetes is. Talán Te is ismered már, talán Te magad is alkalmazol valami hasonlót, talán Neked is van egy jól bevált recepted, hogyan képzelsz el, hogyan vizualizálsz dolgokat. Most a sajátomat szeretném megosztani. Még költözködés közben is lehet játszani, s nagytakarítások idejére, szürke-morgós hétköznapokra is különösen ajánlott.

  Bővebben
 • Szükségünk van a betegségre?

  2015. október 21. - Szerző: Dr. Buda László

  Részlet a Mit üzen a tested? című könyvből

  Bővebben
 • Az immunsejtek követik a belső rezdüléseinket, hangulatainkat

  2015. október 17. - Szerző: Dr. Buda László

  A képen immunsejtek láthatók, az ember belső harmónia-védő rendszerének csodálatos alkotóelemei, amik hűen tükrözik belső folyamatainkat...

  Bővebben
 • Mi lenne, ha a testedre úgy gondolnál, mintha egy kisgyerek lenne?

  2015. október 16. - Szerző: Dr. Buda László

  Részlet a Mit üzen a tested? című könyvből

  Bővebben
 • Olvasói levelek: Gyógyító Játék 82 évesen

  2015. október 14. - Szerző: Dr. Buda László

  Az alábbi levelet olvasva valami nagy-nagy örömhullám öntött el, magam sem értettem elsőre, miért.

  Bővebben