Blog

 • Az egészséges önszeretetről

  2016. június 8. - Szerző: Dr. Buda László

  Bízom benne, hogy nem kell már sok idő ahhoz, hogy ez legyen a természetes hozzáállás – gyógyulók és gyógyítók számára egyaránt.

  Bővebben
 • A testünk és a többiek

  2016. május 31. - Szerző: Oláh Kata

  Amit a testünkkel, illetve mások testével kapcsolatban tapasztalunk, az egyaránt érinti a személyes és szociális önazonosságunk kérdéseit. A testkép alapvetően interszubjekív természetű: saját testképünk felépítése és fenntartása nem lehetséges társas közeg nélkül. Ily módon a test elfogadása szoros összefüggést mutat az identitásunkkal, hiszen a test eszköz annak alakításában, így nem választhatjuk el tőle.

  Bővebben
 • A szégyen szárnyán

  2016. május 19. - Szerző: Mayer Móni

  Milyen jó lenne olyan közegben élni, amelyben szeretetteli kíváncsisággal fordulhatunk önmagunk és egymás felé, együtt fedezve fel a női lét természetes megnyilvánulásait. Így gyógyulhatnánk együtt, felszabadítva magunkat és egymást a sok-sok félreértés, tabu, titok, szégyen és jól elhitt koncepció elbizonytalanító, “lélekölő” hatása alól, megnyitva magunkat egy merőben új világlátásnak, érzékelésnek...

  Bővebben
 • A boldogtalanság az, ami megbetegít

  2016. április 28. - Szerző: Dr. Buda László

  Súlyos agydaganatból felépülő férfi szavait idézem. Engem mélyen megérint a sorokból áradó bölcsesség.

  Bővebben
 • Játszani jó

  2016. április 22. - Szerző: Gere Viki

  Játszani jó! Játszva gyógyulni: felemelő!

  Bővebben
 • Testi mese

  2016. március 3. - Szerző: Mayer Móni

  Megtanultam, hogya testünk nem attól érzi “jól” magát, ha méregetjük, ítélgetjük, erővel kényszerítjük alakulásra, formálódásra, szépülésre, gyógyulásra, miegymásra, mert attól csak szenved. Szenved, mert nem őt látjuk, halljuk, érezzük, tapasztaljuk, csak a róla szóló hiedelmeinket, elképzeléseinket kergetjük, és közben maga a testünk, aki otthont ad a léleknek, mindennek, amik Emberként vagyunk, nincs sehol...

  Bővebben
 • Voltam már nő, és voltam már férfi

  2016. március 1. - Szerző: László Viktória

  Néha, amikor körülnézek a világban, jólesik a szívemnek, hogy mennyire sokszínűek vagyunk mi emberek. Hogy mennyire sokfélék a nők és férfiak. Hogy végtelen a lehetőség arra, hogy felfedezzük mindazt, ami bennünk és másokban él. Ehhez a játékhoz pedig így vagy úgy mindig akadnak társak.

  Bővebben
 • Nőnek lenni

  2016. február 25. - Szerző: Gere Viki

  Most már őszintén tudom ezt leírni, természetesen nem volt ez mindig így. És most is van, amikor a „csodálatos” átváltozik csak „jó”-vá, de már egy pillanatig nem bánom azt, hogy lánynak születtem és Nő lettem.

  Bővebben
 • Külső hangok - belső káosz

  2016. február 14. - Szerző: Gere Viki

  Túlságosan mélyek voltak azok a sebek, túlságosan erősen hallottam a külső hangokat, így jól magamba betonoztam minden egyes szavát. De hiszem, hogy akármilyen mélyen is vannak, az én erőmmel, szeretetemmel és a „támogató külső hangok” figyelésével, illetve az általuk bennem elinduló érzések figyelésével fogok egyre közelebb kerülni ahhoz, hogy teljesen elfogadó, feltétlenül szerető odafigyeléssel forduljak a testemhez.

  Bővebben
 • Kedves Testem!

  2016. január 20. - Szerző: László Viktória

  Nem a decemberi volt az első, amikor „Kedves Testem” játékot játszottam. Mindegyik játékból őrzök mély érzéseket, örömteli felismeréseket és olyan emlékeket, amikbe jó beburkolózni. Úgy érzem, hogy különleges kapocs fűz össze azokkal, akik ebben a játékban valaha is a testem voltak.

  Bővebben