Szakember

Dr. Ungváry Lilla
Ajánljuk Neked

Dr. Ungváry Lilla

Játékvezető, Egyéni konzultáció (végzett), Szakember (képzésben résztvevő)

Budapest

+36 70 220 3148

Dr. Ungváry Lilla vagyok, szemész a szakmám. Alternatív módszereket tanulok és használok a klasszikus szemorvosi eszköztáram mellett (akupunktúra, látástréning), ezek sorába illeszkedik be a szomatodráma. Azért fordultam ennek a módszernek a megtanulásához, mert tapasztalatom szerint a lelki problémák megoldása nélkül nem vagy csak átmenetileg sikerül a betegnek gyógyulnia.

A szomatodrámában azt szeretem, hogy segít a lelki gubancainkat oldani néha meglepően gyorsan és egyszerűen. Játékosan, szeretettel és figyelemmel lehetünk benne jelen, biztonságos közegben élhetünk át érzéseket, nézhetünk rá saját belső folyamatainkra.

Szemészként rengeteg tapasztalatom van az emberek látásproblémáiról és azt is tudom, hogy az orvoslás főképp tüneteket tud kezelni, de a mögötte húzódó okokat nem. A szomatodráma segítségével eljuthatunk ezek valódi megismeréséhez.

Elsősorban azoknak ajánlom a velem történő találkozást akár egyéni akár csoportos formában, akik valamilyen szemproblémával küzdenek, mert ezen a területen van a legtöbb tapasztalatom.