Szakember

Timár Gézáné Zita

Játékvezető, Egyéni konzultáció (végzett), Szakember (végzett)

Budapest

+36 70 319 6385

www.lelekszita.webnode.hu

Tanácsadó szakpszichológusként dolgozom. Az emberi lélekkel való törődés, gondoskodás, táplálás, számomra pontosan olyan helyzet, mint amikor öntözöm, tápozom a virágot, fényre teszem, beszélgetek vele. Hálás, hiszen melegséget ad, szépséget áraszt kertemnek, szobámnak.

Négy gyermek édesanyjaként, ezt a gyönyört a gyermekeimmel is átéltem.

Az értő figyelem, a bölcs hallgatás, a támogató beszélgetés felemelő és megtisztelő feladat.

Gyerekekkel, felnőttekkel egyaránt foglalkozom. Személyre szabottan, sok-sok módszert megtanulva, melyek eszközként szolgálnak, hogy különböző problémák, elakadások esetén, segítséget nyújthassak azoknak, akik ezt kérik. Lehet ez szorongás, félelem, aggódás, fóbiák, család, vagy párkapcsolati kérdések orvoslása.

A Dr. Buda László által megalkotott módszer és a kapott tudást kamatoztatva, évek óta életemnek része a szomatodráma. Ez a módszer lehetőséget ad azoknak, akik kíváncsiak, hogy a testük és a lelkük milyen összhangban van. Érdeklődéssel vizsgálják, hogy a testi, vagy lelki tünetek mit üzennek, milyen megoldásra váró feladat van, hogy a béke és a harmónia belső erőként támogassa a mindennapokat.

Ennek módja az egyéni konzultációs helyzet, illetve a csoportban történő játékok megélése, megértése.

Önismeretünk fejlesztése, önmagunk elfogadása, békét adhat a jobban működéshez. Kapcsolódásaink és kapcsolataink jól megéléséhez.