Szakember

Daxkobler Márta
Ajánljuk Neked

Daxkobler Márta

Játékvezető, Egyéni konzultáció (végzett), Szakember (képzésben résztvevő)

Budapest

+36 20 541 5861

Ha nem hagyományos beszélgetésre vágysz, hanem inkább játékra, kalandra, valódi, szeretetteljes találkozásra Önmagaddal és mindazzal, ami épp figyelmed fókuszába kerül, akkor szívesen kísérlek, támogatlak utadon, ha megtisztelsz bizalmaddal.

És akkor ez egy közös út lesz, ami nemcsak a Tiéd, hanem az enyém is, ahol együtt játszhatunk, kalandozhatunk, miközben én is tanulhatok Tőled, és is fejlődhetek Veled, én is inspirálódhatok Általad.

Szeretettel várlak akár egyéni, akár csoportos találkozásra, ha

- valamilyen testi tüneted üzenetét szeretnéd jobban meghallani,

- úgy érzed, életed valamely területén elakadtál utadon,

- valamilyen szorongásos, vagy depressziós panasszal küzdesz,

- spirituális témájú kérdéseidre keresel választ,

- vagy egyszerűen csak önismeretedben szeretnél előrelépni.

Pszichológusként immár 10 éve játszom gyermekekkel és felnőttekkel olykor végtelenül vidám és örömteli, máskor véresen komolynak tűnő játékot, de végül mégis szinte mindig mindannyian nyerünk. E találkozásokkor a szomatodráma csodás eszköztárát, illetve alkalomadtán természeti képeket, imaginációt, vagy a kreatív önkifejezés egyéb formáit is segítségül hívjuk arra, hogy a szavakkal elérhetőn túli, mélyebb önvalónkkal kapcsolatba kerüljünk, s ezáltal egy mélyebb megértésre, nagyobb integritásra és harmóniára, nagyobb belső szabadságra tegyünk szert.

Személyesen magam is keresem a kreatív önkifejezés minél változatosabb lehetőségeit, ezért szívesen zenélek, táncolok, rajzolok, festek, s mindeközben folyamatosan kutatom az Ég és a Föld egyesülését a világban, mert legfőbb vágyam valójában az, hogy minél jobban elsajátítsam a szeretet művészetét.