Szakember

Bálint Klára
Ajánljuk Neked

Bálint Klára

Játékvezető, Egyéni konzultáció (végzett)

Maglód

+36 30 209 0710

Alaphivatásom: református lelkipásztor; később mentálhigiénés szakemberré, lelkigondozói tereptanárrá, pszichodráma-, bibliodráma-vezetővé képződtem; majd jött az újabb szerelem: a szomatodráma.

Számomra a TALÁLKOZÁS: Istennel- önmagammal- a másik emberrel a legfontosabb. A találkozásban csoda történik. Megérintődöm és megérintek. Önmagamból/önmagamat osztom meg a másikkal, önmagából/önmagát osztja meg velem a másik. A találkozás: ajándékozás.

Emberként, lelkipásztorként, dráma vezetőként lenyűgöz a találkozás. A legelmentálisabb élményem: „Mikor a lelkem roskadozva vittem, csendesen és váratlanul, átölelt az Isten.” „Hallom, ahogy a lelkemben lépked, s az ő bús „Ádám hol vagy?”-ára, felelnek hangos szívverések. Szívemben már őt megtaláltam, megtaláltam és megöleltem!” (Ady)

Lenyűgöz a szomatodráma: a gyönyörű-szép mély találkozások bölcsője. Nézek, és egyszer csak meglátom: magamat a másik szemével… a másikat a szívemmel. És az ÖLELÉSBEN, a kapcsolódásban minden a helyére kerül. Az elveszített kapcsolat/Éden áll helyre. Gyógyulok, mert gyógyít a KAPCSOLAT… s gyógyul bennem/körülöttem minden. :)

Ilyen hitelesen, mélyen… ugyanakkor játékosan és nevetősen megélhető SZERETETET - mint amilyent a Buda László vezette csoportokban megélhetünk, - kevés helyen tapasztaltam. Át- meg átjárja a „teret” a „Lelkünkben-lépdeső”. :)

Bizalommal és szeretettel fogadom mindazok megkeresését, akik spirituális keresésben, elakadásban vannak; lelküket gondozó, önértékelésüket-önbecsülésüket erősítő segítő beszélgetésre vágynak; magánéleti/házassági krízisben, gyászban, fájdalomban szenvednek; sérelem/harag/megbocsátani nem tudás fogságából szabadulnának; vagy „csak” szeretnék bizalommal kiönteni a szívüket olyan valakinek, aki be-fogadással, meg-értéssel, együtt-érzéssel fogadja…öleléssel bocsátja útjára a kopogtatót. :)