Szakember

Havasi Katalin
Ajánljuk Neked

Havasi Katalin

Játékvezető

Budapest

+36 30 235 6070

havasikatalin.hu

Mindig is érdekelt az, hogy kiből hogyan lehet a legjobbat kihozni önmaga számára. Alapvégzettségemet tekintve kommunikációs szakember vagyok. 20 évet dolgoztam nemzetközi nagyvállalatoknál, ebből 10 évet felsővezetőként. Sokat köszönhetek ennek az életszakasznak. Rengeteget tanultam magamról, az emberekről, és sokszor Magyarországon az elsők között ismerhettem meg olyan önfejlesztő eszközöket, amelyek csak később váltak elérhetővé a civil szféra számára. Munkám mellett hosszú éveken át képeztem magam különböző iskolákban a holisztikus gyógyítás terén, így ismerkedtem meg a tudatalatti működésével foglalkozó technikákkal és a spirituális gyógyászattal. Időközben a hipnózisnak és reikinek nem csak terapeutája, de oktatója is lettem. Dolgozom egyéni kliensekkel és csoportokkal is, igyekszem mindenki számára személyre szabott megoldást nyújtani. Tevékenységeimről bővebben a http://havasikatalin.hu/ oldalon olvashatsz.

Több nagyszerű módszer megismerése és alkalmazása után találkoztam a szomatodrámával, ami „szerelem volt első játékra”. Különleges élmény volt megtapasztalni, hogy nem erőltet megoldásokat és nem ad a szájba szavakat, hanem magad találhatod meg a problémádból kivezető utat. Mély önismeretre és önszeretetre tesz szert az, aki szomatodrámát játszik, és kivétel nélkül mindig többet kap a vártnál. A szomatodrámában nincs határ: bármikor, bármilyen témára indul egy játék, mindig kapsz valami pluszt, megnyitsz magadban egy ajtót, és felszabadító érzésekkel gazdagodsz. Számomra csodálatos ajándék, hogy ezen az úton játékvezetőként kísérő lehetek.

Tapasztalataim szerint a testi-lelki elakadások oka legtöbbször az, hogy az ember nincs jóban magával, és ritkák azok a pillanatok, amikor elfogadja azt, akivé vált. Abban tudok neked segíteni, hogy ez megváltozzon, és a közös munka után harmonikusabb, erősebb és magabiztosabb emberként térj vissza hétköznapjaidhoz. Csodálatos változásoknak lehettem tanúja az elmúlt évek során, és büszkén tekintek azokra, akik vállalták ezt az utat. Ők ma már azt az életet élhetik, amit mindig is szerettek volna. Ez az eredmény a legnagyobb jutalom, amit a munkámért kaphatok.

Szeretettel várlak programjaimon!