Szakember

Gere Viktória
Ajánljuk Neked

Gere Viktória

Játékvezető, Egyéni konzultáció (végzett), Szakember (képzésben résztvevő)

Budapest

+36 30 311 5340

www.szivter.hu

Mottóm: „Akkor tudsz a legtöbbet adni magadból másoknak, ha saját magadnak TE vagy a legfontosabb.”

A 18 éves „multi” vezetői tapasztalat a hátam mögött nagyon sokat segített abban, hogy közel kerüljek magamhoz, megismerjem önnön valómat, hogyan is vagyok én saját magam, csapattag, vezető, segítő egy adott területen. Most, 41 évesen teljes pályaváltásban vagyok, hiszen az elmúlt 18 év arra is rámutatott, mi az én utam, hol tudom leginkább szolgálni az embereket. A hobbim így a hivatásommá válhatott.

Hiszek a szeretet erejében. Hiszem, hogy az én hivatásom az, hogy segítsek másoknak felfedezni saját bensőjükben rejlő csodáikat. A szomatodráma egy fantasztikus módszer erre. Sokat segített abban, hogy megértsem a saját testemet, dekódoljam üzeneteit, hálás tudjak lenni a fájdalmakért – ez utóbbi nem volt egyszerű. Saját tapasztalataim, saját élettörténetem segítenek abban, hogy rájuk és a különböző módszerekre alapozva, nyitott szívvel tudjak a hozzám fordulókhoz kapcsolódni. Többek között a szomatodrámának köszönhetem önmagam megszeretését, a családi gubancok, hozott minták átdolgozását, az új formák/megtapasztalások integrálását. Mindezt a saját testemből kiindulva, a szeretet égisze alatt tudtam véghezvinni.

Amióta emberekkel foglalkozom – akár egyéni, akár csoportos formában –, rengeteg csodát tapasztaltam meg másokon is. A módszer segítségével felszabadultak régi béklyóik alól, újjászülettek, elkezdhették végre a saját életüket élni. Megtapasztaltam, hogyan kapcsolódnak Isteni jelenlétükhöz, ahogy a test, a lélek és a szellem kézen fogva, harmóniában indulnak el az élet új ösvényén.

Ha úgy érzed, a leírtak alapján kezembe adnád a kezedet, hogy egy darabig együtt menjünk az utunkon, hívjál bátran, találkozzunk! A személyes kapcsolat segít majd igazán a döntésedet meghozni.