Programjainkról

TípusGyógyító Elvonulás

A Gyógyító Elvonulás egy, szép és nyugodt környezetben eltöltött, három napos önismereti-öngyógyító program, Dr. Buda László és munkatársai közreműködésével.

Ajánljuk mindazoknak, akiket mélyebben érdekel az önelfogadás és önszeretet témája, a test és lélek kapcsolata, az öngyógyítás egyszerűsége és szépsége, a szomatodráma különleges világának alaposabb felfedezése.

A 3 nap fokozatosan elmélyülő önismereti-öngyógyító élményt kínál. A testünkkel való kapcsolat mély átélése és a testi tüneteink üzeneteinek felfedezése útján jutunk el lelki történeteinkhez, elfedett konfliktusainkhoz, melyeket – gyakran intenzív érzelmek kíséretében – feloldhatunk, szabad utat engedve az öngyógyítás folyamatának.

A résztvevők nem csupán egy különleges módszerrel ismerkedhetnek meg, de egy egészen új szemléletet is elsajátíthatnak test és lélek kapcsolatáról, amely mind a saját egészségi állapotuk javítása, mind világképük tágítása, mind lelki békéjük elmélyítése szempontjából hasznos lehet.

Az elvonulás játékos, kreatív, közösségi élmény, gyakorlati és tapasztalati módon tanít és gyógyít – a gyakorlatok és játékok között pedig Dr. Buda László gondolatait is meghallgathatjuk az önelfogadás, önszeretet és a testünkkel való kapcsolat témáiban.