Programjainkról

TípusGyógyító Délután

A kezdő Gyógyító Délutánt azoknak ajánljuk, akik még nem vettek részt semmilyen Szomatodráma Gyógyító programon, azonban kiváncsiak e módszer nyújtotta lehetőségekre, szeretnének elmerülni a Gyógyító Játékokban, illetve szívesen indulnak el a testtel, szervekkel, tünetekkel való kommunikáció és benső világunk törvényszerűségeinek megismerése útján.

A haladó Gyógyító Délutánt azoknak ajánljuk, akik már részt vettek Gyógyító Napon vagy más szomatodráma programon, esetleg ismerik a pszichodráma és/vagy családállítás módszerét, a szomatodráma működésmódját, elmélyültek már a testükkel való kommunikáció lehetőségeiben.

Bármikor részt vehetsz egy Gyógyító Délutánon, ha úgy érzed, van saját témád, amivel egyedül nem boldogulsz. A saját téma nem jelent feltétlen konkrét betegséget – gyakorolhatod a testeddel való párbeszédet és a szomatodráma játékot tünet vagy panasz nélkül is!

Egy ilyen délutánon rövid bemelegítés után fejest ugrunk a szomatodráma játékokba. 4-6 fős kis csoportokban, gyakorlott szomatodráma játékvezetők (Dr. Buda László tanítványai) támogatása mellett játszunk, a résztvevők témáival.